s kolegy, kteří vyznávají původní upřímné hodnoty ISS
Jak by měl člověk zhodnotit společnost, kde se práce snů po roce změnila v doslova noční můru? Místo, kde prožil šťastné chvíle plné pracovní inspirace, potkal skvělé kolegy a hlavně mohl dělat práci, která měla smysl, ale to stejné místo, které mu po určité době přinášelo jen hořkou pachuť zmaru a beznaděje a každý soudný člověk se nyní musí stydět reprezentovat tuto značku? V první řadě, hodnocení společnosti ISS International Czech Republic, které se zde vyskytuje, je naprosto neaktuální a vztahuje se na dobu minulou. Ovšem má pravdivou vypovídající hodnotu. Tehdy to skutečně bylo místo, kde mohl člověk najít to správné pracovní zázemí. Od března roku 2024 se ale vše zásadním způsobem změnilo. Jak je to v dnešní době možné, obzvláště v globální společnosti, která vystavuje na odiv svoji firemní kulturu, protikorupční směrnice a razí heslo ONE ISS pro své zaměstnance? Tedy takové to pověstné mušketýrské: jeden za všechny, všichni za jednoho? Všichni by si měli být rovni a měli by mít své místo ve společnosti? Možná toto funguje v západní Evropě. Bohužel tady je pořád východ. A o tom jsme se mohli názorně přesvědčit v uplynulém roce. Spolupráce určitých zaměstnanců, jejichž přístup rozhodně nebyl v pořádku, právě naopak. Bohužel veškerá kvalita u lidí, dosazených novím vedením se vytratila. Jsou to nekompetentní diletanti, kteří naprosto nerozumí práci, kterou vykonávají a úspěšně ničí veškeré obchodní vztahy, které vybudovali jejich předchůdci. Je to velice smutný pohled. Celá řada lidí, která ve společnosti ISS International ČR působila a dosud působí a která zastává původní hodnoty, se s tímto snažila férově bojovat. Jenže bohužel jak už to chodí, tak férovost nemá šanci uspět proti té nejobyčejnější špíně a podlému jednání ze strany určitých osob. A proto, bohužel, začali tito lidé, kteří byli skutečnými nositeli značky ISS, postupně odcházet. Někteří z donucení pod pohrůžkami vedení, jiní dobrovolně, protože se na to už nemohli dívat. A jejich know-how odchází s nimi. Neexistuje žádná vize společnosti. Současné vedení této firmě nerozumí a jenom ji vysává. Už si toho všimla řada stěžejních obchodních partnerů, až tak moc bezskrupulózní a otevřené je jednání současného vedení. Je jen otázkou času, až si to uvědomí klienti. A pak bude konec značky ISS v České Republice. Takže, zpět k úvodnímu zamyšlení. Dříve práce snů, kolektiv zdravě smýšlejících a spolupracujících lidí a nyní jen špína, lži a neserióznost. Noční můra pro člověka, který má sebereflexi a zdravě rostlou páteř. Na tuto proměnu stačil rok. Proto opravdu nemůžu nikomu doporučit práci v této pokřivené firmě, kterou vedou stejně pokřivení lidé.
Společnost s rozumným vedením. Se svým vedoucím mohu řešit vše a ve většině případů mi vyhoví.
Ostatní kolegové mi se vším pomohou a tak můj nástup do společnosti nemusel být zas tak velkým strašákem.
Představoval bych si více výhodných benefitů pro zaměstnance.
Zaujala / nezaujala vás firma ISS International Czech Republic s.r.o.?