LOGEX Solution Center s.r.o.

Vývoj softwaru

Přátelská atmosféra Skvělí kolegové a kolegyně Zajímavé produkty Práce, která má smysl

Pružnou pracovní dobu
Firma určuje hodiny, kdy musí být zaměstnanec v kanceláři (momentálně je to 9:30 - 15:00) a zbytek je čistě na nás, jak si rozvrhneme pracovní dobu. Důležité je mít na konci měsíce splněný fond pracovní doby.

Ve firmě pracují jak juniorní, tak seniorní vývojáři. Backendový vývojáři a databázisti mají zkušenosti s big data a Frontendový vývojáři zase s tvorbou analytických aplikací (grafy, tabulky, filtrování, ...). Firma navíc dává prostor na konference, vzdělávání se (ať už online nebo prezenčně) a také na internal trainings.
Napsáno:březen 2021

Cením si přátelské až rodinné atmosféry a velmi otevřeného a férového přístupu nadřízeného. Práce ve společnosti Logex solution center mi nadstandardně umožňuje sladit rodinný a soukromý život, což je jedním z mnoha příjemných benefitů.
Napsáno:leden 2019

Management and HR try to help you if you need anything Great people to work with Amazing office space Work that makes sense Work-life balance
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:květen 2025

Pracovní kultura a splečenské akce. Hodně se dbá na spokojenost zaměstnanců a firemní benefity jsou opravdu příjemné. Plat múže být mírně nižší než firmy podobné velikosti, ale samotnébenefity to velice dobře kompenzují.
V ČR pobočce asi nic, ale komunikace se zahraniční částí může někdy být víc "buisness" než je v ČR - pohodová a přirozená komunikace (ale je to spíš detail)
Napsáno:květen 2025

- podpora v kariérním růstu - kolegové vždy rádi poradí - přátelské prostředí

work life balance
Napsáno:květen 2025

V LOGEXu jsem spokojená hned z několika důvodů. V první řadě je to tým skvělých lidí – inteligentních, inspirativních a ochotných se podělit o své zkušenosti. Díky nim mám možnost neustále růst a posouvat se v různých směrech. Moc si cením pružné pracovní doby a možnosti home office, které mi dávají svobodu v tom, jak si organizuju práci i osobní život. Práce v mezinárodním týmu mi navíc otevřela nový pohled na spoustu věcí – učím se každý den něco nového. Kancelář v centru města, perfektně vybavená kuchyňka, společné snídaně, eventy... zkrátka příjemné pracovní prostředí, kde je radost být.
Určitě jsou to procesy, které vycházejí z toho, že firma je už větší – u témat s globálním přesahem tak může být schvalovací proces delší. Někdy taky není úplně jednoduché pracovat s kulturními rozdíly, které v mezinárodním týmu přirozeně vznikají.
Napsáno:duben 2025

Flexibilita Přátelské prostředí Office kultura (Brno) Kanceláře Smysluplná práce (healthcare)
Zaslepený a netransparentní Top management Nejednotná architektura produktů Příliš korporátnosti na tak malou firmu Nahrazování spolehlivých zaměstnanců externisty z ciziny Prohlubující se propast mezi CZ a NL pobočkou
Napsáno:srpen 2024

V Logexu si cením jedinečného vedení a jeho lidského přístupu. Také milých a ochotných kolegů. A k tomu příjemný benefit v podobě skvěle vybavené kuchyňky.
NIC
Napsáno:říjen 2023

neformální a "rodinná" atmosféra
nejsou dog friendly

Příležitost využít cizí jazyky
jedná se o holandskou firmu, která má pobočky i v dalších státech. všechna komunikace je v AJ

Neformální pracovní atmosféru
nemáme dress code a všichni jsou přijetí takoví, jací jsou. D kanálech se chodí standardně bez bot nebo v papučích.
Napsáno:prosinec 2022

Zaujala / nezaujala vás firma LOGEX Solution Center s.r.o.?