Pri foceni knizek zamestmanci nesmi sedet, musi stat na miste i kdyz mas 12 hodinovou smenu. prislo mi to nelidske, a to nejenom mne, ale i ostatnim zamestnamcum. vetsina vedoucich se chovaji nadrazene ke svym zames., vykuluji oci kdyz se jich na neco zeptas, celkove nefer chovani, maly plat, usekava se pracocni doma na minuty, jen aby zames. nedostal nedej boze o 200 korun vic, kdyz prisel do prace o 25 min driv. nedoporucuji jako dlouhodoby privydelek, spise brigada v 15 na leto
Dobry bylo, ze mali inhouse vyvoj a vysoka mira flexibility.
Management sa spraval moc kriticky a stavalo se ze zvysovali hlas a mali neprofesionalny pristup. Z nekolik stran padali ruzne pozadavky a management v nich nemel jasno. Ve firme nemate ani kavu zadarmo. Zamestnanec proste neznamena v knihobote nic. Benefity rovnako slabe a tak isto aj ohodnotenie.
Na knihobotu oceňuji hlavně možnost vybrat si čas, který se člověku hodí a skloubit tak práci například se studiem. Práce dá také dobré zkušenosti, protože je nutné se přizpůsobovat aktuální situaci a umět si s ní poradit.
Často se stává, že každý z nadřízených říká něco jiného a občas si tyto informace i protiřečí. Také myslím, že pokud zaměstnavatel zvažuje ukončení spolupráce se zaměstnancem, zaměstnanec by o tom měl vědět (ať je konečné rozhodnutí zaměstnavatele jakékoliv).
Možnost stanovit si časové možnosti podle potřeb. Lze zkloubit práci v knihobotu se školou, soukromým životem, případně druhou prací.
Hodnocení zaměstnanců dle rychlosti nahrávání knih. Starší knihy a komplety trvají obecně déle. Také člověk, který má pokladnu, bude logicky nahrávat pomaleji. Na to se však nebere ohled.
Zaujala / nezaujala vás firma Bookbot s.r.o. (Knihobot)?