NOVAVAX CZ a.s.

Moderní biotechnologická společnost

Přátelské prostředí, skvělé benefity
úvazky zajišťované pracovní agenturou, ekonomické výkyvy- opakované propouštění
Napsáno:červen 2023

Celková atmosféra je přátelská a příjemná. Firma používá moderní technologie. Sídlí v příjemném porstředí, nabízí spoustu benefitů. Po lidské stránce je to i při větším počtu zaměstnanců super.
Výrobní závod sídlí za Prahou u Kostelce nad Černými lesy, ale na dojezd to není zas tak daleko a navíc je to "dobrým" směrem z Prahy ven. Jezdí i firemní autobus. A, kdyžto náplň práce dovolí, se dá pracovat z domova.
Napsáno:prosinec 2021

Myslím, že se zaměstnavatel o své zaměstnance dobře stará. Má i dobré benefity jako například příspěvek na penzijní připojištění, Netflix a Multisportkartu. Ve firemní jídelně také dobře vaří a jídlo je za přijatelnou cenu. Příjemný je i příspěvek na dopravu.
Napsáno:červenec 2021

Dobré benefity (příspěvek na dopravu, tělocvična, fyzioterapie,..) Dobrý a přatelský pracovní kolektiv Možnost rozvíjet se Mezinárodní firma
vzdálenost od místa bydliště
Napsáno:září 2021

Příjemný kolektiv a přátelská atmosféra. Pracoviště je obklopeno přírodou, což je velmi příjemné. Nadstandardní ohodnocení a skvělé benefity (příspěvěk na dopravu, stravování, dárky, firemní akce).
Ne
Napsáno:květen 2021

+ Benefity + Lokalita závodu + Platové ohodnocení + Vzdálenost od místa bydliště + Obědy
- Mít hromadu přesčasů je považováno za normální a vlastně žádoucí - Nakazování práce přes víkend (v klasickém provozu Po-Pá) je také normální - Kolegové v týmu jsou skvělí (viz hodnocení), ale komunikace mezi týmy/odděleními je opravdu špatná. - 40 % lidí v závodu je spíše nepříjemná, zvláště pokud po někom něco chcete - Nekonzistentní přístup k práci - "Co platilo včera, už dnes neplatí, protože se mi to dneska tak nehodí" - Zaškolování kolegů do práce spíše vůbec neprobíhá - Sdílení informací napříč závodem vůbec nefunguje, pokud se něco dozvíte, tak z kuchyňkových řečí.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2021

Práce ve společnosti NOVAVAXCZ je náročná, velice zodpovědná a vyžaduje i očekává plné nasazení, maximální výkon. Odměnou je nejen velmi pěkné finanční ohodnocení, ale i to, že zaměstnavatel si každého jednotlivého zaměstnance považuje, benefity jsou velmi pěkné. Pracovní prostředí je příjemné, zaměstnanci vlídní, přátelští a ochotni Vám pomoci či poradit. Atmosféra ve společnosti NOVAVAXCZ je pro mne velmi pozitivní a jsem ráda, že zde mohu pracovat.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:květen 2021

Vynikající kolektiv, krásné pracovní prostředí, různé nadstandartní benefity (tělocvična, masáže, příspěvky na dopravu), výborná jídelna a celkově příjemná atmosféra.

Závod samotný se nachází ve velkém areálu v přírodě. Výborně zařízené kanceláře a kuchyňky.

Netradiční benefity
Takovou péči o zaměstnance jsem nikdy nikde nezažila. Firma vlastní svoji tělocvičnu s posilovnou, nabízí masáže, penzijní připojištění stejně jako úrazové pojištění, služby finančního poradce a v případě nečekaných životních situací i psychologa. Dostáváme dárky k Vánocům a různým pracovním výročí a někdy je uspořádána malá akce jen pro dobrou náladu.
Napsáno:květen 2021

Zajímavé benefity, kvalitní proškolení zaměstnanců, dobrá komunikace s kolegy napříč celým závodem
Napsáno:květen 2021

Velmi hezká péče o zaměstnance, snaha o co nejlepší pracovní podmínky a vybavenost k práci, pozitivní a konstruktivní vztahy na pracovišti.
Napsáno:květen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma NOVAVAX CZ a.s.?