Přátelská atmosféra, vstřícnost nadřízených, po domluvě možnost homeofficů, pružná pracovní doba
Práci, co dává hlubší smysl
Pomáháme klientům chránit jejich nápady, inovace. Někdy jsme částečně u toho, když vznikají. Klienti jsou z různých oborů - od malých podniktelů až po největší společnosti.
- Výborná atmosféra
- skvělý kolektiv po pracovní a hlavně lidské stránce
- zajímavé benefity
- snaha neustále kancelář posouvat vpřed
- lidský přístup a vždy bezproblémová domluva
- příjemné prostředí na práci
- zájem vedení o spokojenost zaměstnanců
Prostor ke vzdělávání
skvělá atmosféra
prostor pro seberealizaci - mohl jsem si vybrat, v čem se specializovat
Naše problematika (ochrana vynálezu, designu, označení atd.) je poměrně obsáhlá, na školách se moc neučí.
Práce v PatentEnteru tím pádem zahrnuje samozřejmě zaškolení hned po nástupu, ale i v průběhu dalších měsíců a let je pořád v čem se zlepšovat, co se učit, vybrat si v případě zájmu nějakou specializaci, jezdit na školení atd.
K učení jsou tu teoretické znalosti i praktické dovednosti v oboru ochrany průmyslového vlastnictví, ale i soft skills. K tomu se samozřejmě pořád setkáváme s novými vynálezy a učíme se tak i nové věci z techniky...
Od začátku důraz na vlastní zodpovědnost. K výsledkům práce je podávaná jasná a přímá konstruktivní kritika, takže to zaměstnance neuvěřitelně posouvá. Během pár měsíců jsem se dostal i k poměrně složitým případům a na těch jsem se naučil neuvěřitelně mnoho.
Nic mě nenapadá.
Protože patří mezi špičku v oblasti duševních práv a klade velký důraz na vzdělávání svých zaměstnanců. Navíc je potřeba dokázat se orientovat v hodně oblastech techniky.
Pružnou pracovní dobu
Je možné domluvit homeoffice, je možné si plánovat pracovní dobu. Můžete chodit spíše ráno, můžete chodit klidně až později, je to čistě na každém, jak si naplánuje pracovní den.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?