Výborný kolektiv spolupracovníků, bohužel vedení firmy poslední dobou nezvládá svou práci a vede to od desíti k pěti. Smlouvu dostanete pouze na dobu určitou, původně na rok, nyní se prodlužují a dávají jen na půl roku, neboť je vysoká pravděpodobnost, že se bude muset propouštět. Absolutní nezájem o pracovní podmínky zaměstnanců, firma, která se zabývá výrobou vzduchotechniky a nemá klimatizaci ( samozřejmě kromě kanceláře). Po opakovaných stížnostech na nesnesitelné horko při ne úplně snadné fyzické práci byly zakoupeny 2 ventilátory na celou halu a pro 40 zaměstnanců, což je prostě k smíchu. O dovolenou se musíte prosit, o funkční nářadí a nástroje se musíte prosit, místo toho se vám dostane povinných prescasu v týdnu a "dobrovolných" pracovních sobot. Na zvyšování mezd ani na vyhovující nářadí prý nejsou peníze, ale zároveň si firma může vydržovat 3 naprosto neschopné a kolektiv rozkládající vedoucí pracovníky, z nichz každý má minimálně dvakrát větší plat než řadový zaměstnanec. Zbytek vedení je schopný a snaží se firmu udržet nad vodou, bohužel jsou čím dál víc válcování neschopností kolegů, proto se velice obavam o budoucnost této firmy.
Chybí mi komunikace mezi vedením firmy a řadovými zaměstnanci. Chybí mi možnost vyjádřit svůj názor, když se o to pokusíte, je vám naznačeno, že pokud si budete "vyskakovat" i nadále, nebude však prodloužená smlouva. Chybi mi uznání za dobře vykonanou práci.
dobrý tým lidí, vstřícný přístup vedení společnosti, benefity, lidské jednání
Práci, co dává hlubší smysl
Vyrábí nestandardní produkty. Není to rutinní práce u práce je nutné přemýšlet. Je to nově vznikající firma a je možnost být u rozjezdu, kdy se všechno teprve nastavuje.
Je možné se vše naučit. Důležitější je snaha, spolehlivost a hlavně chtít.
S pružnou pracovní dobou, flexibilitou, přátelským týmem
Je zde ochota zaučit nové lidi jak ve výrobě tak v administrativě. Pokud se zaměstnanec prokáže jako schopný, je zde možnost svyzkoušet si a zaučit se na jiných pozicích. Firma investuje do školení svých zaměstnanců.
Různorodá nestereotypní práce v příjemném moderním prostředí v rozrůstající se firmě, přátelský tým lidí kteří si vzájemně vypomáhají, kvalitní zaškolení po nástupu a následná pravidelná školení, možnost pružné pracovní doby, firemní benefity
Jedná se o společnost působící celosvětově, nadále se rozvíjí a nabírá nové zaměstnance
Zaujala / nezaujala vás firma Exentec Czech s.r.o.?