Raketový posun firmy napříč odděleními. Společnost má vize, koncept, strategii, vlastní kapitál. Růst spojen s adekvátním posilováním týmů a stanovení reálných cílů.
Příjemné pracovní prostředí, ať už díky rozsáhlým rekonstrukcím kanceláří, tak hlavně díky skvělé chemii mezi všemi kolegy.
Flexibilní pracovní doba.
Vědomí, že se neustále posouváme dopředu.
Nejvíce si cením možnosti přinášet nové nápady a přímo se tak podílet na směřování firmy. Líbí se mi, že hlavní motivací firmy je férová spolupráce a tvorba stabilního trhu. Svoji práci díky tomu vnímám jako smysluplnou a naplňuje mě:)
Občas trochu bojujeme s tím, že není jasné kdo má co dělat. Připisuji to tomu, že firma stále roste a s tím vznikají i nové procesy, kterým se musí najít místo. Nicméně nakonec vždy najdeme uspokojivé řešení:)
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?