Raketový posun firmy napříč odděleními. Společnost má vize, koncept, strategii, vlastní kapitál. Růst spojen s adekvátním posilováním týmů a stanovení reálných cílů.
počet dnů dovolené.
Napsáno:březen 2024

Velmi přátelské a neformální prostředí.
Zatím pouze spokojenost
Napsáno:březen 2024

Příjemné pracovní prostředí, ať už díky rozsáhlým rekonstrukcím kanceláří, tak hlavně díky skvělé chemii mezi všemi kolegy. Flexibilní pracovní doba. Vědomí, že se neustále posouváme dopředu.
Napsáno:březen 2024

Jde o prostředí, které se neustále utváří a každý v něm má svou roli a může značnou měrou přispět ke změnám.
Veliký růst a nové obří myšlenky znamenají, že člověk někdy musí zatnout zuby, i když toho má na bedrech hodně :).
Napsáno:únor 2024

Možnost karierního růstu. Zrekonstruované zázemí. Využívání nových technologií. Investice do vývoje. Transparentnost.
Nic mě nenapadá
Napsáno:únor 2024

Nejvíce si cením možnosti přinášet nové nápady a přímo se tak podílet na směřování firmy. Líbí se mi, že hlavní motivací firmy je férová spolupráce a tvorba stabilního trhu. Svoji práci díky tomu vnímám jako smysluplnou a naplňuje mě:)
Občas trochu bojujeme s tím, že není jasné kdo má co dělat. Připisuji to tomu, že firma stále roste a s tím vznikají i nové procesy, kterým se musí najít místo. Nicméně nakonec vždy najdeme uspokojivé řešení:)
Napsáno:únor 2024

Rodinné prostředí, skvělý kolegové, přátelská atmosféra, časová flexibilita, pohoda, klid a mír ;-)
Firma je v rozpuku, takže zlepšovat se dá ledasco a na všem se pracuje, takže je to jen otázka času.
Napsáno:duben 2020

U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ROOFIX s.r.o.?