Amphenol Tuchel Industrial GmbH, odštěpný závod

Výroba elektroinstalačních zařízení

Jedinné, co mne drží ve firmě je, že mne ta práce baví a je v místě bydliště.
Benefity - co to je? Dovolenou máme 20+2 (!) dny, finanční bonusy jsou demotivující - peníze za odměnu se nedávají, naopak zaměstnavatel umí jen strhávat. Příklad - domluvíte si při nástupu nástupní plat 20000Kč ale dostanete 17000základ + 3000 pohyblivou částku, na kterou přes ukazatele nedosáhnete. Když uděláte něco navíc, třeba přesčasy každou druhou sobotu, tak možná jo. Teď se tu utvořily na ochranu zaměstnanců odbory a firma pro jistotu vyhodila z ekonomických důvodů předsedu. Jediného IT technika ve firmě s platem 50% průměru v oboru. Fakt na tom ta firma není dobře. Nejen ekonomicky, hlavně morálně.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2019

Jediné s čím mohu napsat, že jsem spokojený jsou maximálně stravenky.
Firma zaseknutá v roce 2000: Bez benefitů pracovní doba 40 hodin týdně (+14 minut denně zaokrouhlování prac. doby) 22 dní dovolené Pravidla nejsou pro všechny nastavená stejně Velké platové rozdíly
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2019

Tvurčí volnost Flxeibilni pracovní doba
Nový Managment
Napsáno:červen 2019

2 dny dovoléné navíc, mzda vždy k 15.dni na účtu, odborová organizace OS KOVO (rozjíždí se), ale chtějí pro nás zaměstnance řadu bonusů, které jsou dnes ve firmách zcela běžné
Žádné benefity, strašná fluktuace, neustále přijímají nové dělníky, ale nikdo nevydrží. Stravenky by mohli být alespoň 100,- Kč (máme jen 80,-). Pokud se něco najde, asi prchnu za lepším...
Napsáno:červenec 2019

Mohu mluvit jen za administrativu logistiky, nikoliv za jiná oddělení. Pokud pracujete dobře a jste spolehliví, firma a nadřízení se k vám chovají velmi dobře a férově, soukromý a pracovní život je v pohodě skloubitelný, netlačí vás do žádných věcí.
Pozastavuji se někdy nad neefektivními a nelogickými postupy a chováním některých kolegů.

Firma vyrábí sortiment pro segment industrial, které jsou na trhu stále perspektivní, dokáže flexibilně měnit projekty, plánuje stěhování do nových prostor, z toho se domnívám, že se neuvažuje o jejím zavření. Pracovní doba je pevně nastavena a není závislá na sezónních výkyvech. Práce je vhodná pro lidi všech věkových skupin.

Uplatnění pro starší 50 let
Věk nehraje roli - práce je zvládnutelná pro všechny věkové kategorie
Napsáno:duben 2021

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Amphenol Tuchel Industrial GmbH, odštěpný závod?