Jedinné, co mne drží ve firmě je, že mne ta práce baví a je v místě bydliště.
Benefity - co to je? Dovolenou máme 20+2 (!) dny, finanční bonusy jsou demotivující - peníze za odměnu se nedávají, naopak zaměstnavatel umí jen strhávat. Příklad - domluvíte si při nástupu nástupní plat 20000Kč ale dostanete 17000základ + 3000 pohyblivou částku, na kterou přes ukazatele nedosáhnete. Když uděláte něco navíc, třeba přesčasy každou druhou sobotu, tak možná jo. Teď se tu utvořily na ochranu zaměstnanců odbory a firma pro jistotu vyhodila z ekonomických důvodů předsedu. Jediného IT technika ve firmě s platem 50% průměru v oboru. Fakt na tom ta firma není dobře. Nejen ekonomicky, hlavně morálně.
Jediné s čím mohu napsat, že jsem spokojený jsou maximálně stravenky.
Firma zaseknutá v roce 2000:
Bez benefitů
pracovní doba 40 hodin týdně (+14 minut denně zaokrouhlování prac. doby)
22 dní dovolené
Pravidla nejsou pro všechny nastavená stejně
Velké platové rozdíly
2 dny dovoléné navíc, mzda vždy k 15.dni na účtu, odborová organizace OS KOVO (rozjíždí se), ale chtějí pro nás zaměstnance řadu bonusů, které jsou dnes ve firmách zcela běžné
Žádné benefity, strašná fluktuace, neustále přijímají nové dělníky, ale nikdo nevydrží. Stravenky by mohli být alespoň 100,- Kč (máme jen 80,-). Pokud se něco najde, asi prchnu za lepším...
Mohu mluvit jen za administrativu logistiky, nikoliv za jiná oddělení. Pokud pracujete dobře a jste spolehliví, firma a nadřízení se k vám chovají velmi dobře a férově, soukromý a pracovní život je v pohodě skloubitelný, netlačí vás do žádných věcí.
Pozastavuji se někdy nad neefektivními a nelogickými postupy a chováním některých kolegů.
Security and stability
Firma vyrábí sortiment pro segment industrial, které jsou na trhu stále perspektivní, dokáže flexibilně měnit projekty, plánuje stěhování do nových prostor, z toho se domnívám, že se neuvažuje o jejím zavření. Pracovní doba je pevně nastavena a není závislá na sezónních výkyvech. Práce je vhodná pro lidi všech věkových skupin.
Jobs for people aged 50+
Věk nehraje roli - práce je zvládnutelná pro všechny věkové kategorie
Did you find Amphenol Tuchel Industrial GmbH, odštěpný závod interesting?
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?