Skvělá pracovní doba s volnými víkendy a svátky. Když se obchodník řídí radami trenérů a manažera, je zde možnost si opravdu vydělat nadstandardní peníze. Líbí se mi jednoduchost provizního systému.
Ocenila bych pravidelné zvedání fixu, třeba každé dva roky.
Napsáno:červenec 2024

Jejich neférové jednání je jen důkaz proč jim lidi nevydrží a odcházejí ještě ve zkušební době. Sliby a nesmyslné požadavky...
Přístup k lidem a férové chování ke všem
Napsáno:únor 2024

Pevná pracovní doba (a volné víkendy), díky které se mohu věnovat popracovním aktivitám a rodině. Žádná překvapení na výplatní pásce, kterou vždy předem dostanu ke kontrole, a jasný systém odměňování. Oceňuju také péči externího kouče.
Jídlo v kantýně, která je v budově, není vždy 100%, ale dá se to.
Napsáno:říjen 2019

Přístup vedení, a nižšího managmentu. Nepřijde mi vhodné jeden měsíc zamestanance vychválit do nebes a další měsíc ho vyhodit. Celkové tak falešné prostředí člověk jentak někde neuvidí.

Pracovní kolektiv Pracovní prostředí

komunikace s klientem, obchodní dovednosti

Dobre benefity a skvela parta lidi. Bohuzel ze zdravotnich duvodu jsem musela ukoncit :-(
Napsáno:listopad 2018

Ve společnosti pracuji něco málo přes rok a jsem naprosto spokojený, super kolegové, bezva pracovní doba i peníze když je člověk šikovný:)
Každý měsíc dostávám cíle, takže jsem občas trochu pod tlakem, ale ve výsledku je to pro vaše dobro, protože si pak víc vyděláte.
Napsáno:květen 2025

Jsem této firmě věrná už 6,5 roku a nehodlám měnit. Mám tu ráda jasnou pracovní dobu bez víkendů a svátků (přes vánoce nechodíme). Pokud si člověk plní co má, může domů chodit dřív. Vedení je tu parádní, na všem se dá rozumně domluvit a manažer ví, co dělá. Jsme super kolektiv. Chodíme po práci občas posedět, na piknik atd. Časté zpětné vazby, možnost osobnostně růst a rozvíjet se v obchodních dovednostech.
Sedavá práce
Napsáno:říjen 2024

U zaměstnavatele oceňuji férový přístup. Celkovou podporu, pokud potřebuji s čímkoliv poradit. Přátelský tým, který se umí navzájem podpořit. Motivující finanční ohodnocení. Výplata, kterou máte vždy včas na účtu.
Je zde potřeba větší soustředěnost na práci, takže za mne bych zaměstnavateli doporučila rozložení týmu do obou kanceláří tak, aby se ve svých hovorech zaměstnanci příliš nerušili.

Produkt - služba, kterou zaměstnanci klientům představují je výborným pomocníkem v personalistice za dostupnou cenu. Velmi dobře se proto nabízí i prodává. Firma Primecore jako taková je navíc ekonomicky stabilní a pevnou firmou.
Napsáno:červenec 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Primecore s.r.o.?