Naučil jsem se od kolegů mnoho, vlastně i od nadřízeného, byť něco jiného než bych jako stavař čekal.
Každá zkušenost je užitečná, pro mne i 1,5 roku v ŽPSV.
Ze svého pohledu doporučit nemohu, ale někdo jiný by dokázal uspět v jejich systému. Tak bych nerad jen někoho odradil.
Chyběla mne komunikace s nadřízeným, chybějící strategie obchodu firmy.
Neprůhledný způsob odměňování, cílové odměny vypláceny po více jak 12 měsících a bez jakéhokoliv odůvodnění jejich výše nebo lépe snížení.
Na zaměstnavateli ŽPSV a.s. Uherský Ostroh jsem si nejvíce cenila snahy o společné řešení pracovních problémů, v době kdy jsem zde pracovala tu byl také výborný pracovní kolektiv.
Firma umožňovala zaměstnancům vzdělávání formou kurzů a seminářů.
Rovněž tu byla i podpora mimopracovních aktivit zaměstnanců-pořádání různých sportovních a společenských akcí.
Vzhledem k tomu, že zde již více jak 4 roky nepracuji, nemám přehled o aktuálních změnách v této společnosti.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?