nextbike Czech Republic s.r.o.

Ve firmě se mi líbí přátelské pracovní prostředí, ve kterém se dá zároveň stále růst a posouvat se s pomocí kolegů dopředu. Jsem rád, že můžu být součástí firmy, která je jedničkou na poli bikesharingu v Česku.
Napsáno:srpen 2025

Vyhovuje mi neformální prostředí a přátelský kolektiv.
Napsáno:květen 2025

Pracuji v super kolektivu plném mladých lidí, kde panuje přátelská a podporující atmosféra. Máme krásné prostředí, ve kterém se fajn pracuje a pokud si nevím s něčím rady, vím, že je se vždy na koho obrátit. Jsem ráda, že můžu být součástí takového týmu.
Napsáno:květen 2025

Oceňuji, že mám na jednu stranu podporu celého týmu, včetně nadřízených a zároveň velký prostor pro vlastní iniciativu a profesní růst.
Napsáno:březen 2025

V nextbike jsem velmi spokojená s kolektivem, s přístupem každého kolegy, všichni jsou ochotní a nápomocní kdykoli je potřeba. Je zde krásné nové moderní prostředí. Na všem se dá dohodnout a slovo "nejde - neexistuje" :)
Napsáno:březen 2025

Oceňuji možnost pracovat na HPP (po šesti letech živnosti) a s tím spojené benefity. Jsem vděčná za Multisport kartu, možnosti home officů v případě potřeby. Dostala jsem vlastní počítač a pracovní telefon. Vyhovuje mi, že máme krásné zrekonstruované kanceláře, kam se vždy pořídí to, co je potřeba. Tým funguje skvěle, panuje tu přátelská atmosféra a do práce se po dlouhé době zase každé ráno těším :)
Nic mě upřímně nenapadá.
Napsáno:únor 2025

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma nextbike Czech Republic s.r.o.?