ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB

Pojišťovnictví

Patříme mezi přední hráče na českém trhu. Pomáháme svým klientům chránit to, na čem jim záleží – ať už jde o zdraví, majetek, nebo finanční jistotu. Naším cílem je nejen řešit nečekané životní situace, ale také podporovat své klienty v jejich plánech a snech. Jako součást skupiny ČSOB máme za zády silné zázemí a nabízíme řešení, která jsou praktická a srozumitelná pro každého. Jsme moderní a energickou společností, která neustále hledá nové příležitost k růstu.

Oceňuji : - otevřenost vedení k dialogu - pružnou pracovní dobu - férové ohodnocení - spoustu vynikajících a praktických benefitů - firemní kulturu - technologické inovace
Věřte nevěřte, s ničím nespokojen nejsem.
Napsáno:únor 2026

nejlepší parta kolegů a hromada skvělých benefitů, co víc si přát :)
parkování, ale to vyřeší nová budova :)
Napsáno:únor 2026

Kolegové z Libereckého regionu :)

Kolegové z Libereckého regionu :)

Porada

Porada

Náborová schůzka

Náborová schůzka

ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB placeholder+6

Ve firmě vládne téměř rodinná atmosféra, není to suchý korporát. Díky společným akcím lépe zvládáme pracovní stres a dokážeme v klidu řešit problémy. Rádi si pomáháme
To všechno jsou jen maličkosti. Firma se opravdu dobře stará o to, aby se prostředí pro zaměstnance stále zlepšovalo
Napsáno:únor 2026

Velká stabilní společnost Příjemné prostředí pro práci Spousta benefitů Možnost skloubit pracovní a osobní život
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:únor 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB?
Komunikaci s kolegy, nadřízenými a boardem, lidský přístup, firma pořádá letní a zimní sportovky pro zaměstnance a různé další akce, moderní pracovní prostředí (budova ČSOB kampus Radlická) hned u metra, skvělá kantýna s velkým výběrem jídla přímo v budově.
Korporátní IT zabezpečení, takže nefungují všechny LLM, atd. vysoká regulace pojišťovnictví ze strany EU.
Napsáno:únor 2026

Skvělá firemní kultura a hodnoty společnosti. Zajímavé doplňkové benefity. Propojení a komunikace managementu s řadovými zaměstnanci.
Příliš mnoho byrokracie a kontrolních činností.
Napsáno:únor 2026

Přátelská firemní kultura, bohaté benefity, dobrý work/life balance, umožňují částečné úvazky, vstřícní k maminkám s dětmi

Možnost práce při studiu
Nabízí trainee programy, umožňuje částečné úvazky.

Příjemné pracovní prostředí
V Pardubické budově je jídelna přímo v budově, dětský koutek, sportovní koutek s ping pongem a stolním fotbálkem, lekce jógy.
Napsáno:únor 2026

Benefity a stabilní zaměstnavatel je v dnešní době obrovským štěstím, ale co nejvíce oceňuji na ČSOB Pojišťovně je firemní kultura a chování lidí. Vnímám vzájemný respekt, kdy se s kolegy vždy domluvíme a necítím nikdy negativní energii.
V některých odděleních mi přijde, že schopní lidé jsou přetěžováni a mají na starosti více agendy. V týmu tedy dochází k nesourodosti, kdy někdo má práce málo a někdo je naopak přetížen. Obávám se, že tento fakt může vést k odchodu seniorních pracovníků, kteří jednoduše vyhoří.
Z oddělení:Právo
Napsáno:únor 2026

Otevřená komunikace na všech úrovních. Férové jednání bez zbytečných her nebo komplikací. Za 9 let jsem měl možnost potkat mnoho profesionálů a hodně se od nich naučit.
Napsáno:únor 2026

Jsem placená opravdu za práci, kterou odvedu. Když pracuji více, projeví se to na mém plánu a příjmu, když méně, je to stejné. Nefunguje to zde tak, že bych měla stále stejný plat bez ohledu na to, zda pracuji málo nebo hodně a překročím plán. Výhodou je i pasivní příjem, který mi tato práce přináší. Pokud mám rozpracované obchody a vím, že je do budoucna uzavřu, vytvářím si příjem i na měsíce dopředu. Jelikož pracuji jako OSVČ, mám s tím spojenou i flexibilitu ve volném čase – mohu si sama naplánovat dny, cestovat a dopřát si více volnosti. Na pozici team leadera se snažím starat o své nováčky tak, aby se cítili dobře, měli jistotu, že dostávají potřebné informace, a vždy měli po ruce někoho, kdo jim pomůže. V rámci vzdělávání na začátku vše hezky prezentují (i když pro někoho to může působit až kýčovitě), ale naučili mě spoustu potřebných věcí, které v praxi skutečně využívám. Velkou výhodou je i možnost růstu – ať už se jedná o kariérní postup na vyšší pozici, nebo o navýšení provize. Obě cesty jsou zde dostupné.
Vadí mi časté změny v prostředí a nastavení procesů. Občas je mi vyčítáno, že pracuji málo, i přestože moje výplata tomu neodpovídá. Pokud potřebuji zjistit konkrétní informace, ne vždy se mi podaří je získat přesně – například prostřednictvím infolinky a podobných zdrojů. Mnoho věcí si musím dohledávat sama a stále se učím, a to i po několika letech praxe. Vím, že externí obchodníci pro makléřské společnosti mohou mít vyšší provize než my v interní distribuci, což někdy působí demotivačně. Jsme tlačeni k přinášení stále nových a nových smluv (což je pochopitelné). Nicméně i smlouvy, které již máme ve správě, vyžadují značnou péči a práci, aby byly dlouhodobě udržitelné. Při sjednávání obchodů se mi často stává, že i když obchod složitě donesu až do finální fáze, pojišťovna ho nakonec neschválí. To je demotivující, protože čas a energie vložené do obchodu se v takových případech nevrátí. Pokud nepřináším nové obchody u stávajících klientů, je mi někdy naznačováno, že bych mohla přijít o pojistný kmen, který jsem převzala po kolegyni, jež odešla. To ve mně vytváří pocit nejistoty, přestože se o klienty dlouhodobě starám a věnuji jim potřebnou péči. Tlak na výkon je vysoký a mám pocit, jako by šlo jen o čísla – každá z nás je nějaké číslo, které nosí další čísla. Důležité je také zmínit, že občas mám pocit, jako by se zde jelo na kvantitu a ne na kvalitu. Pojistit klienta je přitom podstatou kvalitního jednání, důvěrného vztahu a mé ochoty klientovi pomoci, nikoli jen udělat obchod rychle a jet hned na další schůzku. Někdy mám pocit, že právě ten, kdo jede na kvantitu, je chválen, a já, která se snažím o kvalitu, chválená nejsem – protože v tabulce svítím s menším číslem než ostatní.
Napsáno:srpen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB?