Allianz pojišťovna, a.s. image 1
Allianz pojišťovna, a.s. image 2
Allianz pojišťovna, a.s. image 3

Allianz pojišťovna, a.s.

Pojišťovnictví

Od roku 1993 Allianz zajišťuje bezpečný život pro své klienty a dává jim odvahu plnit si své sny. V České republice máme přes milion klientů a více než 2000 zaměstnanců a poradců. Kromě pojištění se zaměřujeme i na rozvoj moderních technologií a společenskou odpovědnost. Jsme lídrem v oblasti rovnosti. Chceme, aby u nás lidé rádi pracovali, proto věnujeme pozornost rovným příležitostem. Rovnost uplatňujeme nejen na mzdy, ale také na rozvoj a vzdělávání, nábor, práci s talenty nebo při plánování

Všechny pobočky (207)

Časová flexibilita
Ano, je, lidsky faktor! Neskutečné vztahy, nekompetentnost, neferovost, dosazování “kamarádů”, rozdílné podmínky pro stejné pozice. Neprofesionální jednání. Rozdíly dle “ksichtu”. Nejasné ukončovaní spolupráce. Jednání typu: slibem nezarmoutíš. Nulová zpětná vazba a evaluace.
Napsáno:prosinec 2018

Značka firmy, míň noví manažeři. Přinášejí špatné praktiky od konkurence, kde byli odejíti!!!!!!!!!!!!!!!
Lepší přístup ke KOSCE ne privilegovat makléře!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napsáno:prosinec 2018

Pevné postavení společnosti, která má jméno ve světě. Prezentace Allianz pojišťovny je na vysoké úrovni.
Nedostatečná podpora v inzerci, musíme si vše hradit ze svého. Od reklamních předmětů přes vybavení kanceláří.
Napsáno:prosinec 2018

Vztahy v kanceláři. (Bohužel firemní kultura klesá a vztahy mezi týmy a útvary se stále zhoršují...) Pestrá práce. Pružná pracovní doba.
Firemní kultura (tolerance triček, orvaných džín, různých nazouváků typu zahrada aj., nezdravení na chodbách zejména nováčky aj.). Managment bez schopnosti komunikace s podřízenými, vysvětlování strategie firmy s dopady na nižší patra a pozice, schopnosti korektních analýz na základě "já" stylu" a po mě třeba potopa, neschopnosti naslouchat zkušeností z praxe (upřednostnění priorit resp. já stylu), přenášení nesmyslných zkušeností z jiných firem (tam to fungovalo, tak tady musí taky), řešení úkolů pouze na vlastním "písečku" (ostatní mě nezajímají, ať si poradí) atd.
Napsáno:prosinec 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Allianz pojišťovna, a.s.?
je několik kolegů (na správě i mezi obchodníky), se kterými je radost spolupracovat. vždy je to o lidech
nyní je velká potíž s komunikací mezi likvidací pu vozidel a smluvními servisy. likvidace pu vozidel je obecně nyní nedobrá (málo lidí, krácení, vše dlouho trvá)

Nic mě nenapadá
Allianz za poslední roky vyhodila, nebo donutila opustit Allianz spoustu obchodníků. Krátí nesmyslně následné provize z kmene o 50%! při nesplnění jakých si nastavení. To je myslím naprosto nepřijatelné. Jestli chcete motivovat obchodníky, OK, systém rozdílné výše provizí je celkem logický, Ale krátit následné provize je hodně slušně řečeno zlodějna. Makléřům by jste si to nedovolili, navíc makléři (podle mých informací z flotil) mají stále nejvyšší provize, a to vím, že v nedaleké minulosti vznikla mezi makléři dohoda o bojkotu Allianz v autopojištění. Nedostatečně ochraňuje kmen před převody PS a vykrádáním. Například bych doporučil zavést podmínku: O převod PS může požádat pouze ten obchodník, který už má alespoň 1 PS s klientem.
Napsáno:prosinec 2018

Oceňuji časovou flexibilitu, která se hodí, když máte děti. Oceňuji úroveň centrálních školitelů a jejich ochotu kdykoli poradit. Oceňuji kvalitu produktů Allianz.
Snížila se kvalita středního managementu. Chybí mi u něj odbornost a snaha o motivaci a hledání cest v měnících se podmínkách trhu. Prakticky všechno vyřídím už několik let přímo s centrálou, nevím, proč jsou mí přímí nadřízení odměňováni za mou práci, když se na ní nijak nepodílejí.
Napsáno:prosinec 2018

Jedná se o společnost s vysokou úrovni zázemí pro práci, vstřícným chováním a komunikací na všech úrovních odborných úseků i vedení.
nemám problémy, umím si je řešit sám.
Napsáno:prosinec 2018

- stále ještě funguje síla značky, ale myslím, že ztrácíme - oceňuji přímou úměru výkon - odměna - spokojenost, ale v současné době mnohému nerozumím a naprosto vázne komunikace management x obchodník, na RŘ necítím otevřenost - nejsme kolektiv, v tom ztrácíme - myslím, že podceňujeme marketing, reklamy nejsou vlídné - příliš podporujeme internet - omlouvám se, kdybych tady nebyla šťastná, už tu nejsem, ale své malé bolístky nemám komu sdělit, na druhé straně chápu, že ALLIANZ SE má svou cestu a sama nemám ráda pseudodemokracii, respektuji a ctím autority a silné osobnosti, ale neubývají??:)) - naučila jsem se pokoře, ale na druhé straně jsem získala vědomí, že mám svojí cenu - nakonec - děkuji, ALLIANZ mi dala šanci, kterou jsem využila, vše je, jak má být
Vyjádřila jsem se v předchozí otázce, nějak jsem to všechno smíchala, takže se omlouvám,
Napsáno:prosinec 2018

Jako obchodník mohu bez jakýchkoliv pochyb nabízet produkty Allianz pojišťovny, neboť jsou skvělé, bez skrytých pastiček, plně jim důvěřuji. Navíc zázemí a podpora ve firmě jsou na vynikající úrovni. A za svou práci jsem nadprůměrně ohodnocen.
Ne
Napsáno:únor 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Allianz pojišťovna, a.s.?