Allianz pojišťovna, a.s. image 1
Allianz pojišťovna, a.s. image 2
Allianz pojišťovna, a.s. image 3

Allianz pojišťovna, a.s.

Pojišťovnictví

Od roku 1993 Allianz zajišťuje bezpečný život pro své klienty a dává jim odvahu plnit si své sny. V České republice máme přes milion klientů a více než 2000 zaměstnanců a poradců. Kromě pojištění se zaměřujeme i na rozvoj moderních technologií a společenskou odpovědnost. Jsme lídrem v oblasti rovnosti. Chceme, aby u nás lidé rádi pracovali, proto věnujeme pozornost rovným příležitostem. Rovnost uplatňujeme nejen na mzdy, ale také na rozvoj a vzdělávání, nábor, práci s talenty nebo při plánování

Všechny pobočky (206)

O zaměstnance se tu starají velmi dobře. Máme mnoho benefitů, perfektní kolektiv (zam-ci se vybírají tak, aby zapadli do celého týmu), možnost kariérního růstu a jistotu, že nám ve výplatní den výplata přijde.
Určitě by zde byl prostor pro zvýšení mzdy, ve srovnání s konkurencí jsme pořád pozadu.

- flexibilita - neformálnost
Přístup vedoucího k zaměstnancům: - chování k zaměstnancům jako k invenáři - zastání malé (v případě, že se to hodí) - přestože vyšších míst bylo opakovaně doporučováno lepší finanční ohodnocení zaměstnanců, přímým nadřízeným toto doporučení nebylo akceptováno - zaměstnancům byla poskytována minimální možnost vzdělávání v oboru - přidělování práce, která nadřízenému připadala nudná a sám jí dělat nechtěl - s čímž se nijak netajil - vedoucí se sám věnoval zejména VIP klientům, zaměstnancům ponechával nelukrativní klienty - dříve přidělené zaměstnanecké benefity byly odebrány z důvodu momentální finanční krize (tato krize ovšem nadřízenému nezabránila v několika týdenní zámořské rekreaci) Toto prosím nepovažujte za recenzi Allianz pojišťovny ČR jako celé instituce, jedná se pouze o osobní zkušenost týkající se jednoho jediného prodejního místa.
Napsáno:duben 2018

Komunikace napříč společností, možnost rozvoje znalostí a dovedností. Allianz také nabízí spoustu benefitů.
Napsáno:duben 2018

Mezinárodní společnost se zájmem o své zaměstnance, příjemné pracovní prostření
Napsáno:duben 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Allianz pojišťovna, a.s.?
možnosti učit se stále něco nového, vysokých etických standardů, vztahů mezi kolegy, spolupráce, důvěry, široké škály benefitů, akcí pro rodiny s dětmi
Napsáno:březen 2018

Rychlé řešení problémů, absence strachu z nových věcí, umění motivovat
Napsáno:březen 2018

Nejvíce jsem spokojená s komunikací mého nadřízeného. Je velmi upřímný a férový a vím, že se na něj kdykoliv můžu obrátit a spolehnout. Zároveň jsem vděčná za možnost HO jednou za měsíc. Je pro mě velmi důležité, že se do práce těším a hodně se tu nasměju.
Nenapadá mě skutečně nic.
Napsáno:březen 2018

Příjemné, férové pracovní prostředí s možností seberealizace, rozvoje manažerských schopností. Vzájemná spolupráce s kolegy.
O ničem nevím.
Napsáno:březen 2018

Férový přístup, jasná komunikace a očekávání. Zaměstnavatel, který neignoruje požadavky zaměstnanců a pracuje stále na zlepšení pracovního prostředí.
Napsáno:březen 2018

- špičková odbornost v pojišťovnictví - možnost mezinárodní spolupráce - otevřená atmosféra bez politikaření - fajn lidi - hromada benefitů
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Allianz pojišťovna, a.s.?