Líbí se mi myšlenka Directu: dělat to co děláme hlavně pro klienty, dělat to lidsky a být normální. Líbí se mi, že se to dodržuje nejen ven ke klientům, ale také uvnitř firmy. Jsem ráda za hodnoty firmy, které jsou pro mě důležité. Líbí se mi, že mohu být součástí podílet se na dobrém a užitečném projektu pojišťovny!
Jsme mladá firma a občas se potýkáme s tzv. porodními bolestmi, ale to se dá v pohodě zvládnout
Přestože je to Pojišťovna, nehraje se tady na obleky a kravaty, každý si může chodit v čem chce a v čem se cítí pohodlně, aby mohl dodat 100% výkon. Ajťáci tak chodí ve vytahaných tričkách, já jako manažer třeba ve svetru, mimo kancelář si beru sako (obchodní partneři si naopak na formálnosti zakládají, tak je přeci jen potřeba jim vyjít naproti). Každý mluví s každým bez ohledu na to jestli je "nad ním nebo pod ním". Lidi si rádi pomůžou, pokecají, nebo se dohodnou a jdou si udělat pauzu k fotbálku do kuchyňky. Takovou pohodu jsem jinde nezažil.
Práci, co dává hlubší smysl
Direct má obrovské poslání ztělesněné v osobě zakladatele a ředitele Pavla Řeháka. Naše společná vize není nic menšího, než změnit trh pojišťovnictví v ČR (k lepšímu samozřejmě). To vše se skrývá pod heslem z reklamní kampaně, že jsme "Konečně normální pojišťovna."
V Directu jsem šťastný, je to práce, která dává smysl. Kde člověk může být sám sebou a na nic si nehraje. Jsem tu přes 6 let a jsem stále překvapen, že do práce vstávám rád. Těším se z toho, že mohu svět pojišťovnictví měnit. Direct sice není společnost postavena na benefitech, ale i tak. Neomezené volno je možné si vybrat, alespoň u mě v týmu to povoluji. Nehrajeme si na nějaké nadřízené-podřízené. Máme tu super kulturu a zakládáme na tom budoucnost týmu. Věřím, že je to práce snů, která je sice náročná, ale pokud chcete něco změnit a být tím etalonem na trhu, tak to nejde zadarmo!
U této firmy máme ještě 26 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?