Ve firmě je velmi špatná situace. Nezkušení nově příchozí mají větší peníze, ale neodvadeji žádnou práci. Hrozí jim vyhazov. A hlavně dlouhodobě pracující mají malé výplaty.
Prestižní a dynamická společnost, krásné a moderní pracovní prostředí, mladý a zapálený pracovní tým, IT balíček MacBook + iPhone, flexibilní pracovní doba
Současný způsob organizace neodpovídá velikosti společnosti (tento bod však lze označit "Under Construction"), podceňování běžné IT podpory
Pracuji v rozvíjející se společnosti, moje práce je různorodá a rozmanitá. Oceňuji, že mi zaměstnavatel dal možnost vyzkoušet několik pracovních pozic a pak zůstat u pozice,která mne nejvíc vyhovuje.
Každý den se posouvám, rozvíjím své dovednosti.
Jsem členem kreativního týmu a součástí prosperující firmy, ve které se cítím cennou součástí.
Pracovat pro Lukáše Pytlouna je motivující. Oceňuji jeho všestranný přehled a houževnatost, díky které vybudoval ve svých čtyřiceti letech hotelové imperium. Jsem hrdá, že mohu pracovat právě pro něho.
Ocenila bych větší profesionalitu při výběru zaměstnanců. Kvalita služeb je závislá na každém členovi týmu.
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?