Nejvíce jsem byl spokojen, s komplexnosti a celkovým zázemím které mi bylo nabídnuto. Celkový kolektiv v této dané firmě na mě působil spíše rodinně. Nemohl jsem si na nic stěžovat, tato firma se řídí tím že nesoudí zaměstnance podle vzhledu. Ale klade důraz na kvalitu kterou zaměstnanci odvádí při své práci.
Zde není co dodat z mého pohledu je nebyl jediný problém, s nikým a ani s ničím, vřele doporučuji tuto firmu všem kteří chtěji poznat nové věci, a nebo mají jaký koliv vztah k hospodářské a komunální technice.
Přístup vedení firmy v personálních otázkách byl nepředvídatelný a mnohdy chaotický. Řešení na poslední chvíli, náhlé ukončení pracovního poměru bez signálu předem, resp. nabídka podřadné práce a vynucený odchod.
Podpora středního managementu většinou na dobré úrovni, individuální rozdíly samozřejmě byly, ale v průměru se každý dostal k potřebným informacím
Ve firmě platí jasná pravidla, ale vždy je prostor pro domluvu. Oceňuji přímou interakci s vedením – schvalování nových projektů, rozpočtů na vzdělávání nebo jiných záležitostí probíhá velmi rychle. Velkým plusem je i možnost vzdělávat se v různých oborech. Vedení je navíc otevřené moderním technologiím a jejich zavádění do praxe.
Občas se stane, že se na něčem domluvíte, počítáte s tím, a následně zjistíte, že dohoda neplatí.
Větší pozornost by si zasloužilo interní HR, zejména v oblasti řízení týmů a motivace zaměstnanců. Přínosné by bylo nastavit systematický vzdělávací program pro střední management.
Firma je dynamická a dává lidem prostor být úspěšní, učit se nové věci a dále se vzdělávat. Nuda tu rozhodně nehrozí – v PEKASSu se pořád něco děje.
Líbí se mi i způsob, jak vedení komunikuje se zaměstnanci. Šéfové jsou normální a fajn lidé, se kterými se dá mluvit.
Nevím - není nic co by mi vadilo tak, že bych to musela zmínit.
U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?