Pěkný - Unimex s.r.o.

Výroba koření a aromatických výtažků

Nemohu říct nic s čím bych v této firmě byl spokojeny
Jednání kolegů i nadřízených, jedním slovem KATASTROFA, určitě už nikdy více
Napsáno:březen 2019

ani nevím, asi toho, že mi pravidelně chodila výplata na účet. Jinak bych Pěkný-Unimex moc nikomu nedoporučila.
Možná to, aby se líp chovali k lidem. Pracovala jsem tam před velmi dlouhou dobou, takže se již mnoho věcí změnilo, ale v té době tam byl extrémně rozvinutý nepotismus. Nic takového jsem ani před tím ani potom nepoznala. Rodinná polská firma, kde pracovalo obrovské množství neschopných lidí jen proto, že byli příbuzní nebo kamarádi s majitelem, ředitelem. V České pobočce dokonce manželka reportovala manželovi. Nevídané. Polští kolegové se též chovali k Čechům přezíravě až arogantně. Nebyli schopni pochopit, že český trh je v mnohém jiný a mnohem dál, než polský. Kanceláře byly naprosto otřesné. V době, kdy jsem tam pracovala, se rozhodli pražskou pobočku zavřít, aby ušetřili na nájmech a platech, kanceláře přesunuli do výrobního závodu ve Veverské Bitýšce a všechny lidi v Praze vyhodili. Takže asi tak.
Napsáno:březen 2018

Již nekolik let je to firma patřící polským majitelům, kteří ji mají plně pod kontrolou. Nulová tradice a know how polské "matky"...tzn. za málo peněz hodně muziky, levně koupit, draho prodat...kvalita na oko... . Změnil bych majitele.
Napsáno:září 2017

Výplata na účtu pravidelně a včas
Logistika, management, marketing
Napsáno:únor 2025

Výplata vždy včas. Poskytnutí pracovního oblečení a i jeho praní. Zájem o problémy zaměstnancu. Malé bonusy ve formě dárku na vánoce,k MDž i ke dni dětí a na mikuláše.
Bonusy-stravenky a příspěvek na penzi.
Napsáno:březen 2018

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Pěkný - Unimex s.r.o.?