Vykonávám práci, která mě baví. Moje pozice je přesně pro mě. Kolegové vždy ochotně pomohou v pracovních záležitostech. Jen lidsky jim úplně nevěřím. Slušnost ... ale faleš.
Zkostnatele postupy ... pracovníci zde pracuji i 30 a více let. Nebo nastoupili hned po škole. A netuší, že svět je už jinde.
Skvělý tým, spolupráce se skutečnými odborníky, výborné vztahy na pracovišti, příjemné a moderní prostředí!
momentálně nic zásadního
Volnost a samostatnost
Pracuji v investiční sekci na realizaci veřejných zakázek ve spolupráci nejčastěji s technickou sekcí (stavební práce např. na zabezpečení vodních děl atd). Samostatně zodpovídám za administraci řady zadávacích řízení, to zahrnuje nejenom schopnost efektivní komunikace (týmovou spolupráci), ale i odborné znalosti, zkušenosti a schopnost hledání řešení atd.
Zaujala / nezaujala vás firma Povodí Vltavy, státní podnik?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?