TOMMY STACHI s.r.o.

Poskytování úvěrů

Kolegové.
Denní, klidně i 2 hodinové, přesčasy, které Vám ve většině případů prostě neproplatí. Managment jednal s podřizenými, jako s onucí - s dovolenou nepočítejte (nelíbíš se nadřízeným? Mmmm, tak máš smůlu). To samé platí s bonusy (managment dostane chuť si na Tobě zchladit žáhu a jsi na nule). Nenabízí práci, ale otročinu. Nehledají lidí, ale stroje.
Napsáno:květen 2019

Ve společnosti jsem byla velmi spokojena do roku 2016
Špatný přístup k zaměstnancům, nevděk, nedůvěra vůči nadřízeným, povinné víkendy, neproplacené přesčasy a bohužel samé sliby ..
Napsáno:duben 2019

Bohužel tento zaměstnavatel je ten nejhorší, který jsem kdy zažil. Nejenže nás nutili pracovat o víkendu, ale také nám nedávali dovolené, odměňované bonusy dávali ty nejnižší a vůbec nepropláceli přesčasy a nemohli jsme si za to ani vybírat náhradní volno. Velmi jsem se zklamal, co se týče vedení, je to jedna velká katastrofa. O zaměstnance se nezajímají, jen o sebe, aby měli co nejvyšší zisky.
Neschvalování dovolené, neproplácení přesčasů, nuceni pracovat o víkendech, málo zaplacené, netaktní, nefér jednání.

Zajímavé benefity, například příspěvek na dovolenou, možnost převedení tarifu pod firmu. Dopravní dostupnost
Menší pracovní místa, menší kanceláře.
Napsáno:prosinec 2022

Příjemné prostředí, dostupnost, moderní zázemí, férové jednání se zaměstnanci. Výplata chodí včas. Lidský přístup. Tým mladých lidí, ale i starší ročníky zde najdou uplatnění. Podpora v případě soukromých nečekaných událostí. Plní-li člověk své úkoly řádně a včas, má jistotu stabilního a trvalého zaměstnání. Výhody a benefity: • výkonnostní oddělení mají týmové a individuální soutěže závislé na výsledcích • stravenky za odpracovaný pracovní den • každoroční příspěvek na dovolenou • příspěvek na penzijní připojištění • převedení tarifu mobilního operátora pod zaměstnavatele • možnost občasné práce na Home Office • možnost sick day • 20 dní dovolené (manažeři mají 25) • firemní akce • vzdělávání
Někdy je té práce opravdu hodně a každý se k tomu staví jinak. Jsou lidé, co mají pracovní dobu striktně od – do, a pak tací, co pracují pořád, aby měli „čistý stůl“. Záleží na odpovědnosti každého. Přesčasy proplaceny nejsou.
Napsáno:září 2020

Jednání se zaměstanci je vždy férové, přímý nadřízený jedná korektně a co slíbí, to dodrží. Za to, ale požaduje dobré výsledky a samozřejmě také korektnost a férovost. Benefitů není tolik, co nabízejí jiné společnosti, ale určitě skvělý je příspěvek na dovolenou, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění a stravenky plně hrazené zaměstnavatelem.
Jednání vyššího managementu IT, absence 25 dní dovolené (zaměstanci mají pouze 20 dní).

Transparentní pracovní smlouvy, vše je předem řečeno, nedělají se žádné podrazy; a pokud zaměstnanec plní své úkoly řádně, má určitě jistotu stabilního a trvalého zaměstnání.
Napsáno:únor 2020

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma TOMMY STACHI s.r.o.?