144 prodejen, centrála, 2 logistická centra a vlastní masozávod. Přidej se k nám do #tymkaufland!
Naše centrála v Praze
Naše centrála v Praze
Kolegové z provozu
Kolegové z provozu
Netradiční benefity+8

Kaufland Česká republika v.o.s.

Maloobchod s převahou potravin

Kaufland je lídrem na tuzemském trhu s potravinami. Zakládáme si na rychlosti, kvalitě a vstřícném jednání se zákazníky. Kromě České republiky působíme i v dalších 7 zemích Evropy a stále expandujeme. Na českém trhu působíme od roku 1998, kdy byla otevřena historicky první prodejna. Aktuálně v České republice provozujeme více než 140 prodejen, dvě logistická centra, vlastní masozávod a také centrálu se širokou škálou uplatnění.

Příjemné prostředí a kolegové, se kterými jsem již 18 let na place. Nový kolegové a nadřízení - tragédie. My jsme vždy pracovali srdcem a pak hlavou, teď jde první hlava a pak peníze a srdce se vytratilo!
VEDENÍ SI TOLIK NEVÁŽÍ SPOLEHLIVÝCH A PRACUJÍCÍCH LIDÍ, TŘEBA I TĚCH CO JSOU OD ZAČÁTKU V KAUFLANDU
Napsáno:prosinec 2018

Benefity: stravenky, třináctý plat ( dnes již není pravda), multisport karta, týden dovolené navíc, 2000 navíc za chození do práce bez nemoci( myslím že dnes už to taky neplatí)
Pouze jeden volný víkend v měsíci, někdy to vyšlo v měsíci na první víkend a v dalším až na konec měsíce, takže měsíc a půl bez víkendu. Častá změna směn, hodně odpoledních, stěží se dá něco naplánovat....
Napsáno:prosinec 2018

Máme celkem dvě logistická centra, a to v Olomouci a Modleticích u Prahy.

Máme celkem dvě logistická centra, a to v Olomouci a Modleticích u Prahy.

Naší chloubou je taktéž masozávod v Modleticích u Prahy.

Naší chloubou je taktéž masozávod v Modleticích u Prahy.

144 prodejen po celé České republice a dál se rozrůstáme!

144 prodejen po celé České republice a dál se rozrůstáme!

Společné setkání provozu.+8

Plat, jinak nic
Hrozná forms celkove
Napsáno:březen 2019

Velmi špatné chování nadřízeného vůči zaměstnancům , sprosté vyjadřování a arogance.
Napsáno:březen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Kaufland Česká republika v.o.s.?
Výplata vždy v řádném termínu, stravenky, zaplacené přesčasy
Umělý stres ze strany vyžšího menežmentu, nesmyslné a stále se měnící úkoly
Napsáno:prosinec 2018

Vadilo mi chování zaměstnavatele při domlouvání směn. Bylo mi řečeno, že jako brigádník si budu moci směny volit, a byla jsem ochotná pracovat těměř každý den, a nakonec jsem byla doslova seřvaná, když jsem chtěla volný víkend. Také mi vadilo chování mé přímé nadřízené. Taková výbušná a nepříjemná osoba by podle mě neměla pracovat na vedoucí pozici. Když jsem se první den zeptala, jak se jmenuje jeden salám, chovala se ke mně tak nepříjemně, že jsem na konci prvního dne brečela na záchodě. Toto chování se samozřejmě opakovalo. Pak už jsem se bála na něco zeptat, a nepracovalo se mi příjemně.
Napsáno:prosinec 2018

Nedostatek pokladních,takže chodí na kasy úsekáři,jejich práci ale nikdo neudělá,hlavně že nejsou fronty.to je hodně nefér
Napsáno:prosinec 2018

Práce v obchodním domě nepřináší nic užitečného. Maximálně chuť více studovat, abych to už nikdy nemusel dělat.
U společnosti jsem pracoval brigádně a i přes jasnou položku ve smlouvě, že si mohu volit dny, kdy se tam objevím to nakonec byl problém a vedlo to k ukončení naší smlouvy. Jelikož pokud nebylo po vůli zaměstnavatele, tak jsem dostával čím dal méně směn.

Možnost práce při studiu
Firma kaufland má hodně poboček a zaměstnanců. Já osobně měl ale špatnou zkušenost co týče brigády při studiu. Ze začátku a podle smlouvy jsme si mohl určovat dny, kdy budu do práce chodit a hodinu. Ale po asi třech měsících jsem byl čím dál více nucen brát směny, které jsem nechtěl. Pokud jsem to odmítl, nebylo mi dáváno tolik směn týdně, na kterých jsem se dohodl, až nakonec mi už nevolali vůbec. Pak někdy tři měsíce na to jsem měl telefonát s personalistkou, proč nechodím do práce. I přes ujištění o nápravě, jsem se tam už nevrátil. I když se honosili tím, že budou vycházet vstříc co se týče směn a přístupu, bylo tomu naopak. Když jsem vyšel vstříc, tak jsem toho akorát litoval.
Napsáno:leden 2019

Zajimava zkusenost
Prilis prace o vikendech Malo spolupracovniku
Napsáno:červen 2019

vše na úrovni, získávání praxe a možnost kariérniho postupu.
Psychicky náročná práce ...

Příjemné pracovní prostředí
Příjemný vzduch .. v létě není horko a v zimě není zima ... to u spousty firem není ....

Možnost práce při studiu
Možnost domluveni směn a i když nestudujete ale potřebujete jít třeba na rodičak či s dítětem k lékaři ... stačí si napsat požadavky každý měsíc a není problém abyste ten den volno nedostaly .
Napsáno:červen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Kaufland Česká republika v.o.s.?