Přátelská atmosféra, nadstandardní spolupráce. Možnost profesního růstu, vzdělávání. Sympatické bonusy.
Já ani nevím, vlastně s ničím. Moc se mi líbí v dynamické firmě, která je pilířem energetického sektoru.
Možnost práce při studiu
Zaměstnavatel umožňuje práci na zkrácený úvazek, podporuje vzdělávání
Práci, co dává hlubší smysl
OTE je stabilní firma s velkým potenciálem. Jeho odborníci jsou členy mnoha mezinárodních i tuzemských projektů, přispívají k aktualizaci stávajících legislativních norem a tvorbě nových. Spolupracují s dalšími firmami nejen z energetického sektoru. Zkrátka, bez OTE by to jak v elektroenergetice, tak plynárenství nešlo.
zajímavá práce v zajímavém oboru, dobrá atmosféra, skvělí nadřízení, dobrá spolupráce s ostatními, nadprůměrné finanční ohodnocení, možnost skloubit pracovní a osobní život - kratší úvazek, možnost H.O.
+ vstřícné a přátelské vedení společnosti
+ možnost propojení pracovního a rodinného života (návrat po mateřské dovolené, neočekávané rodinné události)
+ zajímavé pracovní příležitosti ( lokální i s evropským přesahem)
I po 10ti letech jsem ve společnosti spokojená a mohu ji doporučit všem, kteří hledají dobrou práci a spolehlivého zaměstnavatele.
Ve společnosti je přátelská atmosféra, zajímavé finanční ohodnocení, otevřená komunikace s kolegy i vedením,pochopení a podpora při vyvažování soukromého a pracovního času a v neposlední řadě i zajímavé benefity.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?