Mam naprosto skvelyho team leadera. Plat je tak akorat. Prace me po nejaky dobe zacala opravdu bavit. Kolegove...cast normalni a mila druha pulka byli problemovi lidi, kteri bud nechteli pracovat nebo problem sami se sebou.
Cast kolegu
Na technicke pozici je moznost rozvijet se, samostudiem popripade kdyz ma cas nekdo v tymu kdo uz ma nejakou tu certifikaci.
Interní kariérní příležitosti pouze pro technické role, (managerské role jen pro zahraničí).
Vize lokálních managementů, klienta a globálního teamu se rozchází v delivery a supportu (governance)
Interní spolupráce se zahraničními teamy pokulhává zejména na sdílení zkušeností, výměnou dat a ochotou se učit od druhých. (kulturní rozdíly)
Společnost Dimension Data má flexibilní pracovní dobu. Není problém se domluvit s manažerem, pokud někdo si potřebuje vyřídit lékaře, postarat se o děti, je to postaveno na důvěře a na zodpovědnosti jednotlivých zaměstnanců. Máme stanoveny cíle a ne pracovní dobu od 8:00 do 16:30.
Diky společnosti a hlavně diky některým lidem ve společnosti, jsem moc rad za to co mám a kde sem. I přes nějaké překážky jsem našel tu správnou cestu, jak se zžít s ,,korporatem” a skloubit to s osobním životem.
Jsou zde jedinci, kteří se takzvaně vezou. To mi občas vadí. Jinak nic nemám, protože jsem si práci prispusobil mě na míru:-)
Přístup k lidem - všichni jsou si ve firmě rovni a jedná se se všemi stejným metrem. Dále pak vybavenost kanceláří, počet akcí konaných pro zaměstnance, flexibilní pracovní doba, nabídka benefitů. Atd.
Vážím si důvěry svého nadřízeného a práce na zajímavých projektech.
V porovnání s předchozím zaměstnavatele jsou tu skvělé benefity a je vidět, že se firma o své zaměstnance zajímá a stará. Firma pořádá spoustu akcí, ať už je to Family day, grilování na střeše, firemní snídaně každý měsíc, snídaně s nováčky, kdy se firma snaží získat zpětnou vazbu od nových zaměstnanců.
Jako v každé velké společnosti i zde se občas objeví nějaké korporátní procesy a schvalování některých úkonů je tak zdlouhavé.
NTT je skvělý přátelský tým lidí, kteří se podporují a navzájem spolu spolupracují. Jsou flexibilní a žádný názor nezůstane nevyslyšen. Všichni si tykají a umocňují tak přátelskou a férovou atmosféru. Je opravdu radost pro NTT pracovat.
Zaujala / nezaujala vás firma NTT Czech Republic s.r.o.?
U této firmy máme ještě 12 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?