Spoustu benefitů navíc. Kromě 25 dní dovolené za rok jsou to například:
750,- Kč na penzijní připojištění/ měsíc
stravenky v hodnotě 100,- Kč/ měsíc
flexipasy v hodnotě 300, Kč/měsíc
Ve firmě panuje přátelská atmosféra. Pracovní prostředí je velmi komfortní a moderní. Platové podmínky jsou na dobré úrovni. Práci si můžu částečně rozvrhnout podle svých potřeb.
úsek mého působení: čisté nové moderní laboratoře, zázemí
hodnocení se týká pouze úseku, kde bylo mé působení
v tomto úseku je vedoucí, který/která nekomunikuje s podřízenými, pomlouvá je vzájemně, udržuje napětí, při zaškolování jsem byla upozorněna, že jeho/její chování je manipulativní a mstí se, pokud nemlčíte - to byl můj důvod odchodu - za 4,5 roku tu je fluktuace 86 % zaměstnanců (z daného úseku)
vylepšit: např. osazenstvo na HR oddělení vám vysvětlí, jaká má vedoucí práva a jaké nemá povinnosti - nelze tedy řešit co vadí: např. hodnocení na webu v SF podle momentální nálady a subjektivní, pak vyhodnocení v % nakolik jste kvalitní co chybí: jednoznačně snaha vedení o nápravu, zpětná vazba
při splnění požadavků na vzdělání je nový pracovník zaškolen, v laboratořích zákaznické podpory se provádí převážně rutinní analýzy, což většinou pak stačí
ve výzkumu a vývoji při splnění požadavku VŠ vzdělání, nastupují, i když jen ze studia, již lidé se zkušeností s výzkumem, důležité jsou pracovní návyky
Souhlasím s kolegy ohledně benefitů, které jsou na vyšší úrovni než je běžný průměr. Pracovní náplň je velice rozmanitá a vybavení pracoviště je nastandardní ve srovnání s podobnými pracovišti.
Zamestnavatel Atotech se chova k zamestnancum vstricne a vychazi jim takrka ve vsem vstric. Bohuzel je toho mnohdy zamestnanci zneuzivano a pres provozni slepotu nevidi jak se vlastne zde maji oproti jinym firmam dobre. Napriklad cast zamestnancu TechCentra, negativne ovlivnena urcitymi jedinci, kteri nostalgicky vzpominaji na casy davno minule vyvolavaji konflikty s vedenim, s cilem toto vedeni dehonestovat ale sami nejsou schopni prijit s konstruktivnim resenim.
Preji takovym zamestnancum/zamestnankynim at si vyzkousi praci mimo tento podnik, ke spokojenosti jejich i podniku Atotech.
Vadi mi pristup zamestnancu, kteri si nevazi vedeni podniku a sami nejsou schopni plnit sve pracovni povinnosti tak jak jsou pozadovany.
Krome toho prehazuji sve problemy na vedeni ale sami nejsou sto nalezt konstruktivni reseni.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?