Vstřícnost, pochopení, tolerance, uznání...jsme tým, na jedné lodi. Že mám zdravotní problém je plně respektováno a po letech jsem rovnocenným partnerem, který má důvěru, šanci a svobodu (s právy i povinnostmi). Je to zvláštní pocit být znovu respektovaným člověkem v kolektivu fantastických lidí!
Hledám důvod nespokojenosti a .nenašla jsem jej.
Volnost a samostatnost
Práce je přizpůsobena aktuálnímu zdravotnímu stavu a svobodě člověka, kterou není jen volnost, ale i odpovědnost.
Práci, co dává hlubší smysl
Jedná se o sociální prospěšnou společnost, která zaměstnává přes 80% handicapovaných lidí. Význam není jen sociální, psychologický, ale práce, kterou můžou a rádi dělají má smysl, význam. Nejedná se jen o snahu invalidy zaměstnat, ale dát jim i práci, která je naplňuje, přináší ekonomický efekt. Firma je přizpůsobena bezbariérově, dává prostor pro vzdělávání, projekty. Všichni jsme na jedné lodi, která má cíl, pomáháme si a vytváříme reálné, kvalitní výsledky, rovnocenné ostatním. Sociálně prospěšná činnost je v sofistikovaném světě podporována, ceněna a má smysl. Participování sociálně znevýhodněných osob je cílem zdravé společnosti.
Zaujala / nezaujala vás firma Good Sailors, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?