CSC Computer Sciences s.r.o.

Správa počítačového vybavení

Spolehlivost, úspěšná firma, stálý příjem.
Komunikace napříč korporací vázne. Nikdo pořádně neví, co má kdo na starosti. Nový zaměstnanec je ztracen, málo informován. IT support pro zaměstnance je mizerný. Ve firmě jsou i lidé, kteří nezdraví své podřízené. Na akcích pro zaměstnance se šetří.
Napsáno:březen 2018

- nebyly zde žádné neplacené přesčasy
- lépe popisovat pracovní pozice při pracovních pohovorech (v mém případě se stalo, že mi slíbili pozici kde se mohu naučit mnoho nového a místo toho pozice zahrnovala pouhé kopírování dat mezi excelovými tabulkami) - umožnit přestupy mezi jednotlivými pozicemi/odděleními dříve, než po několika letech - při pohovoru mi bylo slíbeno, že si poměrně rychle mohu udělat 'kolečko' abych se zorientovala v chodu firmy a pak jsem zjistila, že v nejbližším roce a půl nemám šanci se ani podívat do vedlejšího oddělení.
Napsáno:září 2017

Nice office and friendly colleagues
Very poor management
Napsáno:prosinec 2020

Pro me osobne to nejcennejsi bylo- moci se spolehnout na nadrizene a kolegy, coz je v dnesni dobe opravdu vzacne. Zda je to tak i nyni v CSC (jiz DXC) nedokazu posoudit. Smlouvu jsem ukoncila v roce 2017 z osobnich duvodu a nyni premyslim i o moznosti navratu.
Vylepsovat je vzdycky co i v tech 'nejpro' firmach a zamestnanich - idealni kdyz to vychazi ze vzajemne uprimne komunikace vsech zucastnenych stran
Napsáno:listopad 2020

Kdybych neodešla na mateřskou a nepřestěhovala se, zůstala bych ve firmě :-).
Je to velká společnost se spousty zaměstnanci, takže vždy se najde nějaký kolega, který se Vám nezamlouvá, ale ten pak stejně většinou odejde. :-) lidi se tu hodně střídají
Napsáno:září 2020

Home office, multikulturni prostredi
strategicky management, prehlednost
Napsáno:listopad 2019

Vyhovuje mi lokalita a prostredi. Na me pozici mam prace tak akorat, v pripade, ze je toho vice, dostanu k ruce pomoc - muj nadrizeny se zajima, zda nejsem pretizena. Firma ma slusne nastavene benefity.
Snizit nastupni pozadavky u nekterych pozic - na jednoduche pozice firma pozaduje vysokoskolsky titul nebo roky zkusenosti v oboru.
Napsáno:květen 2018

Ve firmě je mladý kolektiv. Dále je zde možnost pomocí rotation programu poznat podrobněji práci kolegů z dalších oddělení. Pomocí volné pracovní doby a 5 týdnům dovolené lze skloubit soukromý i pracovní život. V porovnání s konkurencí nabízí zaměstnavatel průměrné mzdové ohodnocení a spíše podprůměrné benefity.
Rozsah benefitů, vyšší plat. Chybí i sick days.
Napsáno:květen 2018

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma CSC Computer Sciences s.r.o.?