Komunikace napříč korporací vázne. Nikdo pořádně neví, co má kdo na starosti. Nový zaměstnanec je ztracen, málo informován. IT support pro zaměstnance je mizerný. Ve firmě jsou i lidé, kteří nezdraví své podřízené. Na akcích pro zaměstnance se šetří.
- lépe popisovat pracovní pozice při pracovních pohovorech (v mém případě se stalo, že mi slíbili pozici kde se mohu naučit mnoho nového a místo toho pozice zahrnovala pouhé kopírování dat mezi excelovými tabulkami)
- umožnit přestupy mezi jednotlivými pozicemi/odděleními dříve, než po několika letech - při pohovoru mi bylo slíbeno, že si poměrně rychle mohu udělat 'kolečko' abych se zorientovala v chodu firmy a pak jsem zjistila, že v nejbližším roce a půl nemám šanci se ani podívat do vedlejšího oddělení.
Pro me osobne to nejcennejsi bylo- moci se spolehnout na nadrizene a kolegy, coz je v dnesni dobe opravdu vzacne. Zda je to tak i nyni v CSC (jiz DXC) nedokazu posoudit. Smlouvu jsem ukoncila v roce 2017 z osobnich duvodu a nyni premyslim i o moznosti navratu.
Vylepsovat je vzdycky co i v tech 'nejpro' firmach a zamestnanich - idealni kdyz to vychazi ze vzajemne uprimne komunikace vsech zucastnenych stran
Kdybych neodešla na mateřskou a nepřestěhovala se, zůstala bych ve firmě :-).
Je to velká společnost se spousty zaměstnanci, takže vždy se najde nějaký kolega, který se Vám nezamlouvá, ale ten pak stejně většinou odejde. :-) lidi se tu hodně střídají
Vyhovuje mi lokalita a prostredi. Na me pozici mam prace tak akorat, v pripade, ze je toho vice, dostanu k ruce pomoc - muj nadrizeny se zajima, zda nejsem pretizena. Firma ma slusne nastavene benefity.
Snizit nastupni pozadavky u nekterych pozic - na jednoduche pozice firma pozaduje vysokoskolsky titul nebo roky zkusenosti v oboru.
Ve firmě je mladý kolektiv. Dále je zde možnost pomocí rotation programu poznat podrobněji práci kolegů z dalších oddělení. Pomocí volné pracovní doby a 5 týdnům dovolené lze skloubit soukromý i pracovní život. V porovnání s konkurencí nabízí zaměstnavatel průměrné mzdové ohodnocení a spíše podprůměrné benefity.
Did you find CSC Computer Sciences s.r.o. interesting?
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?