Jako jedno z mála pozitiv hodnotím možnost využívat služební automobil i k soukromým účelům, včetně úhrady nákladů na pohonné hmoty.
Na mé pozici jsem byl ponechán bez přímé podpory v celém svěřeném regionu. Spolupráce s kolegyněmi/kolegy, které/kteří měly/i být oporou na dálku, byla naopak demotivující. Od samého začátku jsem čelil nedůvěře a nevhodným poznámkám, a to již při první online poradě. Místo podpory jsem se opakovaně setkával s neprofesionálním chováním v chatech, přehnaným zveličováním drobných začátečnických chyb a zpětnou vazbou, která byla často podaná nevhodnou formou. Při jakémkoli projevu snahy o větší samostatnost či zodpovědnost mi byly neustále připomínány chyby z minulosti, čímž byla možnost mého profesního růstu i po skončení zkušební doby výrazně omezena. Byl jsem tak plně závislý na osobách, které se vůči mě nevybíravě a neférově chovali. V praxi jsem vykonával náročnou terénní činnost po jednom z regionů, zatímco veškeré uznání a pozitivní výstupy byly připisovány jiným.
Napsáno:duben 2025