Andulka services s.r.o.

Práce v mladém kolektivu, nemáme stereotyp, dynamická práce, hezké prostředí, dlouhé obědové pauzy, vstřícné prostředí
Delší pracovní doba
Napsáno:březen 2023

V Andulce pracuji již přes 5 let. Člověk se zde dostane k obrovskému množství skvělých aktivit jako např. account management, sales, HR, reporting, práce s lidmi, consulting expanze a další. Člověk v Andulce dostane velikou odpovědnost a díky ní se může velmi rychle posouvat. Stále nové výzvy a skvělý kolektiv lidí jsou největší přidanou hodnotou a důvodem, proč mě zde každý den baví. Na startu své pracovní kariéry jsem nemohl narazit na lepší projekt.
Není nic s čím bych byl nespokojen.
Napsáno:listopad 2022

Když jsem hledala první pořádnou práci po škole, zajímalo mě především, jaká bude náplň mé práce a s jakými lidi budu pracovat. Měla jsem to štěstí, že jsem narazila na start-up Andulka. Za těch pár let, jsem se toho naučila spoustu v různých oblastech - od HR, sales, account management, expanzi, marketing až po krizový management a práci s týmem. A zároveň stále přichází další výzvy. Co se týče týmu, každý den se potkávám v kanceláři s partou mladých, veselých nadšenců. Takže pracovat v takovém kolektivu je upřímně za odměnu. :) Ve zkratce je za mě Andulka skvělé místo pro seberealizaci.

Příležitost využít cizí jazyky
V rámci Andulky se může člen týmu podílet i na případném rozšiřování služby do zahraničí a zároveň si osvojí fungování v mezinárodním týmu.

V Andulce má nováček na trhu příležitost zkušenosti rychle nabýt. Hned od začátku spolupráce se reálně podílí na provádění jednotlivých procesů a aktivit a má k nim přístup.
Napsáno:únor 2023

V Andulke musím vyzdvihnúť kolektív ľudí, s ktorými sa veľmi príjemne spolupracuje. Dokážeme si pomôcť a zabaviť sa. Ďalším veľkým plus je za mňa rôznorodosť pracovnej náplne, kedy si človek môže vyskúšať rôzne úlohy v rámci projektu. Môže prekonávať svoje komfortnú zónu a posunúť sa tak vpred.
Napsáno:březen 2023

Skvělý kolektiv, namotivovaných mladých lidí, kteří Vás ženou kupředu. Super vize společnosti a ještě lepší hodnoty, co se týče přístupu k práci, celkového vedení lidí. Na projektu pracuji dlouhodobě a díky tomu cítím obrovský engagement, je mi dána možnost se neustále zlepšovat. Celková spokojenost, délka spolupráce více jak 6 let asi mluví za vše.
Já jsem se vším spokojena.
Napsáno:březen 2023

Týmová práce a myšlenka celého projektu je mi velmi blízká a sympatická. Díky tomu se můžeme všichni a celý projekt posouvat dopředu a budovat příjemné prostředí.
Napsáno:březen 2023

Dlouho jsem hledal práci, která by mi pomohla jak s profesním tak osobním životem a jsem rád, že po dlouhém hledání jsem skončil právě v Andulce. Je tu úžasný kolektiv super lidí, kteří jsou neskutečně nápomocní a snaží se předat jejich knowhow nejlíp, jak to jen jde. Mají pochopení pro začátečnickou nevědomost a vždy podrží a pomůžou. Nikdy jsem se do práce netěšil tak jako sem. Super věc je taky to, že tým ví co dělá a dělá to fakt dobře. Čím déle tu jsem, tím víc zkušeností získávám ze všech různých oborů a můžu se podílet na inovacích. Věřím, že je to nejlepší místo pro lidi, kteří se chtějí rozvíjet.
Napsáno:březen 2023

Obrovským plusem Andulky je skvělý kolektiv mladých lidí, kteří mají stejné cíle a baví je společně makat na projektu, co má potenciál. V Andulce pracuji přes rok a za tuto dobu na sobě vnímám obrovský posun. Být součástí nových výzev a vidět za sebou výsledky je motivující :)
Napsáno:březen 2023

Moc se mi líbí, že můžu v Andulce vyzkoušet velkou škálů různých činností. Člověku se postupem času otevírají dveře s různými možnostmi, kde se vylepšit a co nového se naučit. Člověk má možnost vystoupit z vlastní komfortní zóny, což nás neustále posouvá dopředu a po nějaké době si uvědomíte, že děláte něco, co jste si před pár měsíci ani nedovedli představit, že zvládnete.
Napsáno:březen 2023

V Andulce se dostanete k široké škále činností. Od komunikace s lidmi přes time management aj. Žádný den pro Vás nebude stejný a odměnou Vám bude skvělý tým.
Občas mi chybí jen větší zodpovědnost za projekt.
Napsáno:duben 2024

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Andulka services s.r.o.?