čisté moderní prostředí
servis služeb v pracovní době (strava, oděvy, praní oděvů, pracovní pomůcky)
benefity pro zaměstnance a jejich rodiny
komunikace vedení s lidmi z výroby
Lidské chování. Relativně dobré finanční ohodnocení. Spolehlivost. Zázemí stabilní společnosti. Profesionalita. To, že se zde mohu stále rozvíjet (jak po pracovní, tak osobnostní stránce)
Větří férovost, nedělat tak velké rozdíly mezi kolegy na stejné či obdobné pracovní pozici.
Od některých jedinců slušnější chování ve smyslu, že nebudou na schůzkou používat tolik ironie a sarkasmu a dobírat si ostatní.
Aby IT vše netrvalo tak dlouho.
Jsem spokojený(á) tak nějak se vším. Když porovnám své předchozí zaměstnavatele, zde je to úplně jiné (k lepšímu samozřejmě).
Jsem opravdu spokojený(á), z hlediska mé práce a věcí s ní spojených, bych neměnil(a) nic. Samozřejmě plat nahoru je vždy plus. Možná mě napadá aby šly převést plusové hodiny do příštího měsíce.
Dodržuje všechny své závazky a do budoucna se snaží situaci ve firmě pro své pracovníky zlepšovat. ať již zázemím, nebo platovými podmínkami
Rozhodně by to chtělo pořídit systém pro přihlašování/odhlašování do a z práce. Navision je v tomto ohledu velmi zastaralý a neměl by být problém se každý den dozvědět, jaké mám saldo. Počítání si hodin na papírku mi přijde vzhledem k velikosti firmy při nejmenším směšné.
Stravování. Kantýna není špatná, ale mohli bychom ji posunout o úroveň výš. Samozřejmě za příplatek.
Celozávodní dovolené- velký problém vidím nyní v organizaci své dovolené. Nelíbí se mi, že většinu času si musím vybrat tehdy, kdy mi to řekne zaměstnavatel. Hodně to mě a mou rodinu omezuje a mrzí. Nejsem příznivec dovolených v nejvyšší sezóně, kdy je vše přeplněno a předraženo.