Zajímavá, stále se měnící práce na různých projektech
Možnost používat jakékoliv nástroje chci
Žádná korporátní omezení
Opravdu přátelská atmosféra (tohle není jen fráze :))
Originální benefity
Spousta společných akcí - sport, večeře pivo :) Organizované, ale i spontánní
Občas nám holky v kuchyňce nakrájí kiwi na takový kostičky, a to se pak špatně jí. Lepší jsou kolečka :)
Jinak nevím
Práci v mezinárodním prostředí
Složení týmu je tak půl napůl - Češi - cizinci (Anglie, USA, Francie, Rusko, Slovensko, Ostrava :D )
Projekty děláme téměř výhradně pro zahraniční klienty, nejčastěji EU a USA.
Mezi benefity jsou lekce angličtiny, němčiny, podle zájmu taky španělština, francouzština a ruština. Plus čeština pro cizince.
Každý týden máme "Českou středu" kdy by měli všichni cizinci komunikovat s domorodci česky. To bývá docela sranda ...
otevrenost, "flat" struktura bez zbytecnych manazerskych vrstev, pratelske prostredi, kvalitni lidi od kterych se da ucit/inspirovat,
originalni benefity
mne osobne nic nevadi, firemni kultura mi vyhovuje, ale mozna neni uplne pro lidi kteri potrebuji mit svoji praci/postup/projekty presne nalinkovane
Ve firmě pracují velmi chytří a zároveň komunikativní lidi - to je naprosto hustokrutopřísná kombinace. Zpětná vazba se bere opravdu vážně a firma se díky tomu neustále lehce přizpůsobuje a zlepšuje.
Meetingy probíhají obvykle v angličtině, stejně jako komunikace s převážně zahraničními klienty. Angličtinu pak člověk nemá šanci zapomenout:)