Jaký je zaměstnavatel
Kolegové
Nadřízení

Testovali jsme motorky JAWA

Po práci si společně hrajeme

2x do měsíce nám chodí Ovoce do práce

Míra spokojenosti
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Umíme zapojit i ty, kteří hledají kratší pracovní zkušenosti, avšak dostává se jim zkušeností od profíků, které pak mohou zúročit dále při studiu. Teorie je důležitá, praxe se zákazníkem (termíny, jazyky, procesy apod.) však do teoretické roviny projektu vnese další proměnné, se kterými se zde intenzivně pracuje.
Na některých pozicích každodenní komunikace se zákazníky z celého světa. Možnost služebních cest jak krátkodobých na pár hodin až v řádek týdnů. Technické a dílenské pozice uplatní minimálně základní znalost technických výkresů v cizím jazyce.
Téměř každý den máte příležitost naučit se něco nového a rozvinout tím své schopnosti. Analyticky řešit problémy, implementovat nové funkce, zprovozňovat a integrovat nejrůznější zařízení, testovat zařízení nejrůznějších výrobců jak v automobilovém tak i spotřebitelském sektoru. Ale opět záleží na týmu ve kterém se ocitnete.
V AKKA máme pružnou pracovní dobu. Pevné jádro od 9:30 do 15:00 a v pátky do 13:00 hodin, zbytek záleží na každém individuálně jak si co rozvrhne.