- Možnost posouvat se vpřed a učit se nové zajímavé věci
- Mladý kolektiv a kolegové, se kterými si dobře rozumím
- Společné akce - Team building, sport, turistika
- Pružná pracovní doba s možností práce z domu
- Dobré vybavení kanceláří s odpočinkovou herní místností
Nice and friendly atmosphere at work
Benefits and the opportunity to climb the career ladder
Openness to new proposals and the opportunity to express your opinion
Vykazování každé minuty práce.
Nebyla možnost uvařit si kafe a mít zapnutou docházku nebo jít na toaletu.
Speciální rozložení stolů, kdy nám za zády chodil šéf a mnoho lidí procházelo do dalších místnosti.
Skvělí kolegové se kterými jsme přátelé
Velmi pružná pracovní doba
Možnost práce z domu
Služební auto a telefon
Teambuildingy a firemní akce
kulečník a šipky na kanceláři
klimatizovaná kancelář
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
máme mnoho kolegyň i kolegů, kteří pracují a zároveň se starají o děti (dokonce i při rodičovské dovolené na částečný úvazek)
Volnost a samostatnost
sám si určuji co budu dělat a kdy, nemám žádnou pevnou pracovní dobu, ani nemusím chodit pravidelně na kancelář, pokud to není nutné
I když jsem v práci krátko, tak jsem mněl možnost sa rýchle začlenit do kolektivu. Firma i kolegové sa snaží vykonávat mimo pracovné aktivity, protože máme možnost pracovat mimo kancelář. V práci dostávam příležitost k samostatným aktivitám a samovzdelávání.
Možnost kariérního postupu
Pomocou ucelených ročných cielov máme možnost rozvíjat vo viacerých odvetviach.
Možnost práce při studiu
možnost pracovat jako potrebujú, volná prácovná doba myslím že je klúčová pre študenta