Kolegyně byly vstřícné a vůbec jediné co se mi tam líbilo byl kolektiv a také to když vedení mělo dovolenou, všichni najednou jakoby se nebály, taky neměly koho a ožilo to tam.
- neustálý nátlak ze strany vedení Vás brzy otráví
- denně několik emailů s pokyny, vyloženě nemělo nic jiného na práci než
sledovat kolik jsme ve skluzu oproti minulému roku a pak nám to
rozesílat, takto Vám tu práci akorát otráví nic jiného a to já jsem byla
moc ráda v kontaktu se zákazníky, ale toto bylo moc i na mě.
- vydržela jsem něco málo přes měsíc a už nikdy více, to byla moje
nejhorší zkušenost a spousta lidí mi říkalo ať tam nechodím, ale já si
nedala říct, měla jsem poslechnout a pokud se někdo rozmýšlíte zda sem
nastoupit, nedoporučuji to (leda by jste byli až natolik "splachovací"
že je Vám jedno kdo a jak se po Vás bude vozit
Oceňuji vstřícnost a ochotu zaměstnavatelů.
Je tady skvělý kolektiv, kolegové kteří umí pomoci a poradit.
Na této firmě je příležitost sebevzdělání i posunu na jinou pozici.
Ke každému se přistupuje individuálně
Je tu spousta benefitů přes dovolené navíc, příspěvek na stravování, příspěvky na pojištění atd...
lepší odvětrávání na šatnách
Řád a pravidla
Pracovní doba je daná a ta se dodržuje. Jsou určité úkoly do kdy musí být zpracovány. Celkově se dodržuje daný etický kodex firmy.
Volnost a samostatnost
Některou práci si můžete rozvrhnout samy jak a kdy si jí uděláte. Máte při tom volnost. Jsme menší firma a proto je důležité být samostatný a zodpovědný za to co dělá.
v sezoně, kdy je hodně práce, jsou kolegové více ve stresu :)
Řád a pravidla
Pracuje se zde dle nějakého zavedeného systému, který má určitá pravidla, podle kterých zaměstnanci pracují. Pokud ale někdo přijde s nápadem, co kde zlepšit, určitě se ozvat může a vedení je k tomu určitě nakloněno.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Práce se nenosí domů, na některých pozicích je možné se domluvit na zkráceném úvazku. Pokud je potřeba s dítětem k lékaři apod. není v tom problém.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?