Krofian CZ spol. s r.o. image

Krofian CZ spol. s r.o.

Vývoj a výroba jednoúčelových strojů, automatizace, robotizace

možnost podílet se na výrobě zajímavého produktu menší kolektiv umožňuje lepší poznání kolegů a i lepší komunikaci možnost realizace na zlepšování technologií a řízení provozu
málo investic do areálu a strojního vybavení

přiučení se novému
nejsme vždy jeden tým

Komunikace
Napsáno:říjen 2024

pružná pracovní doba, přístup nadřízeného, kolegové z oddělení a z většiny i mimo něj
nedostatek benefitů (příspěvek na dopravu, 13. plat, stravenky, vzděláváni a odborný rozvoj, jazykové kurzy, teambuilding), málo dnů dovolené, žádné sick days, délka pracovní doby 8,5 h
Z oddělení:Nákup
Napsáno:říjen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Krofian CZ spol. s r.o.?
Pružná pracovní doba Možnost Home office Spolupráce s kolegy
20 dní dovolené 8,5 hodinová doba Firemní akce pro rodiny s dětmi Nedostatek benefitů ( příspěvek na dopravu, 13. plat, stravenky Vzdělávání a jazykové kurzy
Z oddělení:Nákup
Napsáno:říjen 2024

Různorodá činnost. Prostředí menší firmy, záměrně nepíši rodinné. Časová flexibilita. Stravování.
Direktivní rozhodování (tzv o nás bez nás). Vedení rozhoduje o konkrétní problematice, která se konkrétně týká jednotlivce bez toho, aniž by tohoto jednotlivce zapojila do řešení a využila jeho znalosti a pohled na věc. Občas nefunguje spolupráce mezi odděleními, kdy si někteří "hrají na vlastním písečku" a nebere v potaz celkový výsledek firmy. Finanční ohodnocení by mohlo být vyšší.
Napsáno:říjen 2024

Práce v Krofianu je rozhodně zajímavá. Nejvíce asi oceňuji rozmanitost, stále se jako konstruktér učím nové a nové věci, pracujeme na různých projektech v různých odvětví průmyslu. Ostatní kolegové na stejné pozici jako já jsou rovněž super, vždy se dokážeme domluvit a když je potřeba umíme si pomáhat. Vedoucí našeho oddělení je člověk na svém místě, je spravedlivý, dá se s ním mluvit o všem, dokáže pomoci a má věci pod kontrolou.
Občasná rivalita mezi odděleními, Ačkoliv je mottem firmy táhnout za jeden provaz a dostat se společnými silami k finálnímu výsledku, občasné neshody, nebo nedejbůh vaše chyby Vám tu jsou občas předhazovány. občas zaslechnete i pomluvy na vaši osobu. na druhou stranu když se vám něco opravdu povede, občasné "to se ti povedlo, nebo tohle si udělal dobře" by neuškodilo. může to být mentalitou Čechů jako takových? Nebo prostě dobou kdy peníze vládnou nad zdravým rozumem a přemýšlení obecně?
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2024

20 DNÍ DOVOLENÉ , 8,5H PRACOVNÍ DOBA . NEEXISTUJÍCÍ VALORIZACE MEZD (KDO SI NEŘEKNE,NIC NEDOSTANE) DĚKUJI
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2024

Prostředí pro práci je skvělé. Velice osobní přístup, žádný korporátní reporting, jasné zaměření na výsledek. Inovace - technika, zajímavá práce
Na projektech je opravdu někdy hodně práce, zejména při dokončování. Množství detailů je unavující
Napsáno:říjen 2024

Atmosféra, kolektiv, benefity, obědy, firemní akce, káva zdarma, volno ke státním svátkům, informovanost, rodinná atmosféra, individuální přístup, vycházení vstříc, slušnost mezi lidmi
nedochvilnost některých kolegů, nízké pracovní nasazení některých kolegů
Napsáno:říjen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Krofian CZ spol. s r.o.?