možnost podílet se na výrobě zajímavého produktu
menší kolektiv umožňuje lepší poznání kolegů a i lepší komunikaci
možnost realizace na zlepšování technologií a řízení provozu
pružná pracovní doba, přístup nadřízeného, kolegové z oddělení a z většiny i mimo něj
nedostatek benefitů (příspěvek na dopravu, 13. plat, stravenky, vzděláváni a odborný rozvoj, jazykové kurzy, teambuilding), málo dnů dovolené, žádné sick days, délka pracovní doby 8,5 h
Jak by mi to sedlo ve společnosti Krofian CZ spol. s r.o.?
Pružná pracovní doba
Možnost Home office
Spolupráce s kolegy
20 dní dovolené
8,5 hodinová doba
Firemní akce pro rodiny s dětmi
Nedostatek benefitů ( příspěvek na dopravu, 13. plat, stravenky
Vzdělávání a jazykové kurzy
Různorodá činnost.
Prostředí menší firmy, záměrně nepíši rodinné.
Časová flexibilita.
Stravování.
Direktivní rozhodování (tzv o nás bez nás). Vedení rozhoduje o konkrétní problematice, která se konkrétně týká jednotlivce bez toho, aniž by tohoto jednotlivce zapojila do řešení a využila jeho znalosti a pohled na věc.
Občas nefunguje spolupráce mezi odděleními, kdy si někteří "hrají na vlastním písečku" a nebere v potaz celkový výsledek firmy.
Finanční ohodnocení by mohlo být vyšší.
Práce v Krofianu je rozhodně zajímavá.
Nejvíce asi oceňuji rozmanitost, stále se jako konstruktér učím nové a nové věci, pracujeme na různých projektech v různých odvětví průmyslu.
Ostatní kolegové na stejné pozici jako já jsou rovněž super, vždy se dokážeme domluvit a když je potřeba umíme si pomáhat.
Vedoucí našeho oddělení je člověk na svém místě,
je spravedlivý, dá se s ním mluvit o všem, dokáže pomoci a má věci pod kontrolou.
Občasná rivalita mezi odděleními,
Ačkoliv je mottem firmy táhnout za jeden provaz a dostat se společnými silami k finálnímu výsledku, občasné neshody, nebo nedejbůh vaše chyby Vám tu jsou občas předhazovány. občas zaslechnete i pomluvy na vaši osobu.
na druhou stranu když se vám něco opravdu povede, občasné "to se ti povedlo, nebo tohle si udělal dobře" by neuškodilo.
může to být mentalitou Čechů jako takových? Nebo prostě dobou kdy peníze vládnou nad zdravým rozumem a přemýšlení obecně?