Edenred CZ s.r.o. image

Edenred CZ s.r.o.

Zaměstnanecké benefity

Lepší přístup k talentům a výchova interních zaměstnanců pro vyšší pozice

výborná lokalita umístění
management - naučit hrát férově s respektem k okolí
Napsáno:leden 2018

Množství benefitů a dobrá lokalita. Využil jsem kontakty, díky kterým jsem si našel slušně placené zaměstnání.
Slušnost k lidem, platové podmínky a profesionalitu na úrovni vedení.
Napsáno:prosinec 2017

Relativní volnost při organizaci času a schůzek.
Firmě zásadně chybí funkční a moderní pracovní nástroje. CRM v praxi neexistuje – vše se řeší přes zastaralé interní systémy, které si často odporují a nejsou spolehlivé. Podle slov nadřízené se těmto systémům nedá věřit a je potřeba data ověřovat jinde, což zbytečně komplikuje práci a zpomaluje celý proces. Celkově jsou pracovní postupy zbytečně složité a nelogické, produkt samotný těžko uchopitelný. Místo podpory a týmové spolupráce panuje ve firmě chladná a neosobní atmosféra. Lidé spolu téměř nekomunikují a chybí jakákoli snaha o budování pozitivní firemní kultury. Výrazným negativem je i tlak na kvantitu schůzek bez ohledu na jejich kvalitu či přínos. V mém případě situace dospěla až k neférovému ukončení spolupráce, což bohužel odpovídá celkovému přístupu firmy ke svým lidem.
Napsáno:duben 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Edenred CZ s.r.o.?
Atmosféra Manažer Kolegové Benefity Pracovní prostředí
není
Napsáno:listopad 2024

Pracovni prostredi, misto officu je vynikajici, kolegove, pratelska a rodinna atmosfera, transparentni komunikace, moznost zdilet odlisny nazor,
Nektera technicka reseni se meni strasne pomalu, chtelo by to zrychlit v digitalni transformaci a mit jednodussi pristup k datum
Napsáno:prosinec 2022

Ovoce do práce, přidání od 1.10.2022, benefity ano, ale jsou velmi nízké v cafeterii, příspěvek na školení
málo bodů v cafeterii, málo sick days, málo dnů dovolené
Napsáno:prosinec 2022

Oceňuji především skvělou týmovou atmosféru, kterou nepovažuji za samozřejmost. Za velké plus také považuji flexi office a home office, velmi férové jednání ze všech stran, příjemné pracovní prostředí a vzájemnou důvěru mezi kolegy.
Za půl roku jsem nezažil nic, na co by se dalo stěžovat.
Napsáno:červen 2022

Možnost skloubení pracovního a soukromého života, důvěra, kterou mezi sebou máme, produkt a služba, které mě baví, příjemné pracovní prostředí. A asi to hlavní, že se snaží poučit z předešlých svých chyb a dělá pro to patřičné kroky. Můj předchozí zaměstnavatel věci měnil pouze teoreticky, nikoli prakticky, tudíž mám srovnání...
Možná trochu zapřemýšlet nad tím, zda všichni kopou za jeden tým a nebrzdí tak cestu k vítězství, lepší komunikace mezi jednotlivými týmy.
Napsáno:srpen 2018

Zahraniční zkušenosti z projekt a produkty v jiných zemích Používání cizích jazyků v komunikaci s nadřízenými a kolegy v zahraničí Technologický vývoj a trendy v platebních styku + digitální trendy Kolegové a kolegyně, s kterými pracuji Být pořád na hraně komfortní zony
Větší investice do FTEs Lokální svoboda v IT a infrastuktuře
Napsáno:srpen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Edenred CZ s.r.o.?