Firmě zásadně chybí funkční a moderní pracovní nástroje. CRM v praxi neexistuje – vše se řeší přes zastaralé interní systémy, které si často odporují a nejsou spolehlivé. Podle slov nadřízené se těmto systémům nedá věřit a je potřeba data ověřovat jinde, což zbytečně komplikuje práci a zpomaluje celý proces.
Celkově jsou pracovní postupy zbytečně složité a nelogické, produkt samotný těžko uchopitelný. Místo podpory a týmové spolupráce panuje ve firmě chladná a neosobní atmosféra. Lidé spolu téměř nekomunikují a chybí jakákoli snaha o budování pozitivní firemní kultury.
Výrazným negativem je i tlak na kvantitu schůzek bez ohledu na jejich kvalitu či přínos. V mém případě situace dospěla až k neférovému ukončení spolupráce, což bohužel odpovídá celkovému přístupu firmy ke svým lidem.
Oceňuji především skvělou týmovou atmosféru, kterou nepovažuji za samozřejmost. Za velké plus také považuji flexi office a home office, velmi férové jednání ze všech stran, příjemné pracovní prostředí a vzájemnou důvěru mezi kolegy.
Za půl roku jsem nezažil nic, na co by se dalo stěžovat.
Možnost skloubení pracovního a soukromého života, důvěra, kterou mezi sebou máme, produkt a služba, které mě baví, příjemné pracovní prostředí. A asi to hlavní, že se snaží poučit z předešlých svých chyb a dělá pro to patřičné kroky. Můj předchozí zaměstnavatel věci měnil pouze teoreticky, nikoli prakticky, tudíž mám srovnání...
Možná trochu zapřemýšlet nad tím, zda všichni kopou za jeden tým a nebrzdí tak cestu k vítězství, lepší komunikace mezi jednotlivými týmy.
Zahraniční zkušenosti z projekt a produkty v jiných zemích
Používání cizích jazyků v komunikaci s nadřízenými a kolegy v zahraničí
Technologický vývoj a trendy v platebních styku + digitální trendy
Kolegové a kolegyně, s kterými pracuji
Být pořád na hraně komfortní zony
Větší investice do FTEs
Lokální svoboda v IT a infrastuktuře