Vcelku jsme našli vždy rozumné řešení, co se týče práce výdělku pro udržení počtu zaměstnanců na daném pracovním místě v souladu,tak aby se nepropadlo nákladově do ztráty,což vždy nebylo jednoduché, ale důležité pro chod,což je vždy pro firmu i zaměstnance důležité.
ASI ZÁLEŽÍ NA POHLEDU , JEDNOTLIVÝCH LIDÍ , CO BYCH UPŘESNIL ODMĚNY NPŘ VÁNOCE BYCH PRAKTIKOVAL V NĚJAKÉ JINÉ POLOŽCE, ABY TO NEBYLO TAK DRASTICKÉ V RÁMCI ZDANĚNÍ A ČÁSTKA ODMĚN ZŮSTALA ČISTÁ S POZDRAVEM HEZKÉHO DNE.
Změna vedení firmy, více naslouchat podřízeným, kteří znají daleko lépe danou oblast, větší transparentnost, zlepšit interní komunikace, zlepšit motivaci zaměstnanců a celkovou atmosferu ve firme
Neochota konzultace nových věcí s lidmi kteří jim více rozumí celkově málo profesionálu na řídících pozicích často to dělají lidé kteří neví o co vůbec jde.
Přístup nadřízených
V podstatě mám volnou ruku, většinou nezáleží jak si práci udělám, hlavně ať je splněná
Možnost práce z domova
Rozmanitá a zajímavá práce
Nadřízený umí pochválit
Zaujala / nezaujala vás firma PKP CARGO INTERNATIONAL?