nadstandardni platove podminky v regione,
moznost prace v korporatni firme a vyuzivani know-how vice vyrobnich lokaci,
moznost cestovani,
skutecne pouzivani cizich jazyku,
celkove mlady kolektiv
Nastoupil jsem v case nejvetsiho uspechu firmy. Pote to zacali jit dolu a menezment nestihl dostatecne pruzne reagovat. Lide byli zhyckani tim,ze mneli zakazky od matky z Nizozemi,odkud prestali chodit. A vsak vlastni biznis jsme si mohli shanet az mnohem pozdeji od prichodu ropni krize. Nastali nepopularni casy utahovani a redukovani. Vsechno by to bylo logicke a snesitelne a vsak zpusob,jakym se to deje,nese horku pachut na jmeno Huisman. Komunikovano jedno,konano jine,ev.nekomunikovano vubec,jakoby se to zamestnancu vubec netykalo. Nabrani novi lidi do menezmentu,povyhazovani delnici.Co bylo lepsi a mnelo nohy,vsechno z tade prchlo.Uz to nikdy nebude ten Huisman co byval...
S kolegy máme celkem dobrou partu, jsem rád že k dané práci můžu vyjádřit svůj názor a můj nadřízený k němu bude relativně přihlížet, různorodost - líbí se mi že na své pozici se můžu při práci pohybovat po celém areálu (není to pořád to stejné dokola na stejném místě)
Ve firmě je zaměstatnáno příliš velké množství, dle mého názoru ,,zbytečných lidí’’, kteří absolutně nemají ponětí co maji ve skutečnosti dělat a často mám i pocit, že nedosahují dostatečné inteligence na to, aby svou práci vykonávali správně, dobře a efektivně. Často mi připadá, že se opakují stále ty stejné chyby dokola a lidé kteří jsou za ně zodpovědní, se z nich nedokáží poučit
Zajímavá různorodá zakázková práce, možnost se zdokonalovat školeními, v jazykovém kurzu, celkem rozumné benefity. Férové a slušné jednání s podřízenými.
Stravenky by byly vhodnější než sleva na jídlo. Open space kanceláře nejsou zrovna vhodné prostředí pro klidnou a efektivní práci.
Portfólio produktů je relativně pestré ( jeřáby, pokládkové systémy, vrtné soupravy atd.). Práce s moderními technologiemi v oblasti výroby, kvalita a bezpečnost práce na velmi dobré úrovni. Možnost vzdělávání se na pracovišti.
komunikace
Zaujala / nezaujala vás firma Huisman Konstrukce, s.r.o.?