Creditinfo CEE a.s.

Programování

Rozhodně oceňuji možnost rozvoje a vzájemné vztahy, které s kolegy máme.

honeoffice
Napsáno:leden 2022

Atomosféra malé firmy, neformální prostředí Dobrá komunikace mezi kolegy Lidsky asi v pořádku až na jedince ( v každé firmě se někdo najde) Ferový nadřízený Možnost práce odkudkoliv třeba ze zahraničí
Technicky málo koncepce a zkostnatělost Občas šumy a nekomunikace mezi odděleními nebo i kolegy Asi se to lepší nic jiné mě nenapadá
Napsáno:leden 2022

Střední, ale dynamická firma s velmi zajímavým konceptem a oblastí působnosti s velmi přátelským kolektivem. Kde jinde můžete říci, že děláte projekty v zemích jako Kenya, Maroko, Irák, Omán, SriLanka, Indonésie pro centrální banky klíčové systémy pro místní bankovní a finanční trh.
Velmi se investuje do rozvoje a tak jsou často cíle nastaveny velmi vysoko, což má za následek že poslední roky roční bonusy prakticky nebyly a zároveň je často potřeba dát "extra-effort" a hůře se to tedy kloubí s "work-life-ballance".
Napsáno:leden 2022

Oceňuji především to, že firma má velice zkušený tým seniorních lidí a managementu, kteří se pohybují v oboru několik let a dokáží firmu, ale také její produkty směřovat správným směrem.
Co může být pro některé překážkou je nutnost do minuty přesně vyplňovat timesheet na jednotlivé úkoly prováděné v průběhu dne do ne příliš vhodně zvoleného nástroje.

málo žen v kanceláři

interesting projects, "impact" produktu, colleagues
Napsáno:leden 2022

Fair and quite a direct approach. Does not waste time with waste like corporate values.
Same problems/challenges. Too many projects and not enough senior people to finish them in good quality.
Napsáno:leden 2022

CI má podle mého názoru zajímavé produkty a zajímavá práce mě baví, až na jednotlivce mám i velice milé a vstřícné kolegy. Se šéfem se dají na rovinu probrat jak pracovní, tak soukromé problémy (neumím si představit situaci, že bych se musela snažit například něco "ututlat", aby z toho nebyly nepříjemnosti v práci - jakákoliv situace jde vyřešit k oboustranné spokojenosti).
Nemůžu tvrdit, že je všechno růžové, ale nenapadá mě nic, s čím se človek nepotká i jinde (například nárazové množství práce je sice nepříjemné, ale souvisi s mou pozicí).
Napsáno:leden 2022

Neukazuje se tady prstem koho je neco vina ale resi se problemy, zapaji se do toho vic lidi a hleda se konstruktivni reseni. Je zde snaha o zlepseni procesu a efektivity.
Chybi zde motivacni bonusy a odmeny pro lidi, kteri podali naprumerny vykon.
Napsáno:leden 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Creditinfo CEE a.s.?