Pokud máte zájem, je možnost dalšího sebevzdělávání (kurzy atp).
Nikdy nebyl problém s vyplacením výplat, vždy nejpozději 14. na účtu.
Za 9 let mi byly proplaceny VŽDY všechny přesčasy.
Závodní jídelna s přispěním zaměstnavatele.
Přátelský kolektiv.
Co se benefitů týče, Ekoplastik dlouho nejevil žádné velké aktivity. Poslední měsíce se ale rozběhlo několik zajímavých projektů, které by mohly být v nejbližší době dobrými benefity.
Komunikace mezi vedením a řadovými zaměstnanci.
Opravdová spolupráce s kolegy, přátelská atmosféra a různorodost práce ...
Sžívání všech zaměstnanců s novou organizační strukturou, ale chce to čas a najít cestu, jak v ní fungovat co nejlépe ;-)
Neformální pracovní atmosféru
Respektujeme navzájem své pozice, ale chováme se k sobě rovnocenně a snažíme se o příjemnou atmosféru, dobrou spolupráci, prostředí ...
Příležitost využít cizí jazyky
Jsme mezinárodní korporát a určitě se u nás využije angličtina, ruština ale i kterýkoli další jiný jazyk. Spolupracujeme v různých pozicích napříč celou skupinou.
Zaujala / nezaujala vás firma WAVIN Czechia s.r.o.?
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?