Spokojená jsem pouze s kolegyněmi a cenou zájezdu pro zaměstnance
Pracovní prostředí - zima, špatně řešená provozovna
Zaměstnavatel - tragické finanční ohodnocení, přístup vedení hrozný (absolutní nezájem cokoli řešit)
Nedoporučuji
Infocesty, soutěže mezi prodejci, peníze a kolektiv
placené infocesty, vysoké nároky na propojištěnost a tím pádem nevyplácení bonusů, pomalé zpracování požadavků na rozvoj rezervačního systému např.propojení Daktely a RB
Pracuji zde řadu roků, práce mě bavila a baví, práce s lidmi náročná je, ale plnit přání a sny je super.
Mnoho zemí jsem i díky své práci navštívila, skvělý bohus.
zpoplatnění studijních cest jakožto jediná forma vzdělávání zaměstnanců - seznámení se s produktem, nízká základní mzda, u méně frekventovaných poboček nižší možnost navýšení platu prémiemi za prodej, pracovní doba a složitost v zajišťění zastupování
Moje práce je mým koníčkem, oceňuji pracovní/studijní cesty do zahraničí, kdy mohu lépe poznat prodávaný produkt. Oceňuji zaměstnanecké slevy na dovolenou.
Ocenila bych studijní cesty zdarma, nebo za nějaký nižší poplatek, jelikož mi to pomáhá zlepšovat se ve své práci.