Realsan Group s.r.o.

V práci jsou pro mě klíčové 3 oblasti, které v Realsanu fungují a jsou důvodem, proč zde zůstávám: 1) Potřebuji pracovat ve firmě, která se chová férově jak ke svým zákazníkům, tak ke svým zaměstnancům. 2) Chci mít možnost věci ovlivňovat, říct svůj názor a ne pouze "držet hubu a krok" 3) Šéf, kterého si mohu vážit za práci, kterou dělá, za to, jak jedná se svými zaměstnanci a kterému záleží na tom, aby se i zaměstnanci rozvíjeli, rostli (a nebojí se, že by mohli být náhodou lepší než on).
Určitě, vždy je na čem pracovat. Např. je zde vedení hodně zapojeno i do běžného provozu a nemá tak někdy čas pracovat dostatečně rychle na některých projektech, které se potom táhnou déle, než by bylo nutné.
Napsáno:květen 2019

V této firmě funguje skvělý kolektiv a skvělé vedení. Kolegové jsou přátelští a vždy ochotni pomoci, ale udržuje se zde i slušná pracovní morálka. Všichni se snaží táhnout za jeden provaz a makat, nikdo se neulejva, což me osobně vyhovuje. Vedení je sice tvrdé na výkon, ale zase odvedenou práci dokáže ocenit jak finančně tak slovně a člověk má pocit, že jeho slovo a názor opravdu něco znamená. Samo vedení se neustále rozvíjí, je vizionářské a chce rozvíjet i své zaměstnance, jak pracovní schopnosti tak i mentální schopnosti. Měla jsem to zde moc ráda a odešla jsem jen kvůli stěhování s rodinou.
Vedení je lehce nedůvěřivé, ale má/mají to v povaze a člověk si to nesmí brát osobně. Za mého působení se ale potvrdilo, že to u některých lidí je potřeba a ono dokáže vycítit u kterých.
Napsáno:červen 2022

Oceňuji především firemní kulturu postavenou na hodnotách a poslání . Důraz na vzájemnou výměnu mezi firmou a zaměstnancem . Tvůrci a produktivní tým
Je potřeba řešit rozšíření obchodního tymu
Napsáno:červen 2022

Skvělý kolektiv. Dobrá komunikace. Promyšlené vzdělávání zaměstnanců. Podpora vedení.
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:červen 2022

Oceňuji možnost otevřeně komunikovat s vedením o věcech, které se mi nelíbí, aniž by se mi to vrátilo jako bumerang zpět. Oceňuji, že si vedení váží mé práce a dává mi to najevo nejen finančně, ale i pochvalou, uznáním. Moje práce není jednotvárná a pořád se učím nové věci. Oceňuji, že si vedení váží mých pracovních i životních zkušeností jinými slovy nejsem pro firmu stará i když mi je přes 50 let.
Napsáno:červen 2022

individuální přístup, snaha pochopit pracovní život se soukromým, jeho skloubení, hledání možnosti věci řešit, hledat kompromis
aktuálně ne

Volnost a samostatnost
Firma vítá nové nápady a samostatnost plnění úkolů, zodpovědnost za vykonanou práci a hlavně každý zaměstnanec firmy je součástí celého týmu a dovytváří její obraz navenek u známých, zákazníků, výrobců, dodavatelů a dalších

Rozmanitou práci
Jelikož jde o malou firmu do 15 zaměstnanců, tak každý je vtažen do každodenních úkolů a splnění těchto úkolů je součástí týmovosti a zde se každý nápad a přiložená ruka k dílu počítá

Super kolektiv Férové jednání Odměny za dobře odvedenou práci
Nevadí mi nic
Napsáno:červen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Realsan Group s.r.o.?