různorodá práce z více oblastí
nejvyšší vedení pouze v Praze
pozdě vyplacené bonusy a stravenky (někdy i mzda) - i 4 měsíce pozadu
naprosto nedostačující školení
v případě potřeby nikdo nemá na člověka čas, aby mu poradil
kontrola práce ,,na dálku"
Naprosto příšerná firma. Vedení účetnictví za směsné částky. Pracovala jsem zde pouze 3 měsíce (díky bohu). První den proběhlo zaškolení a další den jsem už sama pracovala, bez jakékoli pomoci či rad. Za ty 3 měsíce v Uolu jsem viděla obrovskou fluktuaci zaměstnanců a to jak na DPP, tak i na HPP. Není se čemu divit, účetní na HPP má reálně 30-40 firem a za 18 čistého! K tomu neustálé změny a buzerace od vedení, které je vzdálené 300 km a v životě je neuvidíte. Zaměstnanci na pobočkách arogantní a všichni si myslí, že ví všechno nejlíp a jsou nejchytřejší na světě. RUCE PRYČ OD UOLU.
Plat nechodil nikdy vcas. Přijímali absolventy, ale čekali, že to všechno umíte. Více času na školení Vám nedali. Pokud jste potřebovali, neuspěli jste.
Plat těméř nikdy nepřišel včas, nikdo se moc nezatěžoval pořádnou pracovní smlouvou, žádné pořádné zaučení-systém poraď si sám. Celkově systém vedení učetnictví snad není ani žádný systém, ale chaos. Na co měl člověk nárok nebyla samozřejmost, člověk se musel přippmenout, aby se toho vůbec dočkal.
Možnost práce při studiu
Je možnost se domluvit na nějakém částečném úvazku nebo brigádě tak, aby to šlo stíhat.
Volnost a samostatnost
Samostatnost ocení, protože je na každém, aby si zodpovídal sám za svou práci a nikdo nemá vlastně ani čas, aby vám s tím extra pomáhal. Takže jakým způsobem si to člověk nastaví, že bude dělat, tak to bude.
Zaujala / nezaujala vás firma QUICK účetnictví s.r.o.?
U této firmy máme ještě 20 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?