otevřená, přátelská atvosféra
možnost rozvoje
Mezinárodní prostředí
Práce s aktivními, zapálenými lidmi
Práci, co dává hlubší smysl
Produkty Atlas Copco se dají najít ve všech oblastech od automobilového průmyslu, přes energetický průmysl, hornictví, potravinářství, stavebnictví, vodohospodářství, vesmírný výzkum až zdravotnictví. Mám pocit , že svou prací můžu přispět tomu, aby lidé v ostatních odvětvích mohli vykonávat svou práci efektivněji, lépe a mohli se spolehnout, že naše výrobky jsou kvalitní. Jsme obklopeni věcmi , které by bez AtlasCopco produktů nevznikly nebo nefungovaly.
Příležitost využít cizí jazyky
Pracovním jazykem je angličtina a v kanceláři si denodenně setkávám s kolegy z nejrůznějších koutů světa.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Atlas Copco s.r.o.?
V Atlas Copco si nejvíce cením lidského a férového přístupu. Je to jedna z nejlepších firem, kde jsem pracovala a stará se skvěle o své zaměstnance. Pro mě je to příjemné a pohodové prostředí, kde se k sobě navzájem všichni chovají s úctou a respektem. Nabízí i spoustu benefitů, jako např. stravenky, multisportku, výuku jazyků, slevy na občerstvení, každý den čerstvé ovoce, kávu a čaje...Rozhodně Atlas jako zaměstnavatele velmi doporučuji. :)
Momentálně jsem spokojená a nemám žádná negativa. Jakýkoliv sdílený problém se u nás ve firmě ihned řeší, aby byli všichni spokojeni.
V této firmě se cítím velmi dobře. Jedná se o přátelské prostředí, kde firmě skutečně záleží na každém zaměstnanci a neustále se snaží zlepšovat. Oceňuji možnost home office a férový přístup nadřízeného. Není žádný problém zde skloubit práci a osobní život. Firma nabízí rovněž standartní benefity jako jsou stravenky, multisport kartu, jazykové kurzy a další vzdělávání, týden dovolené navíc nebo třeba občerstvení na pracovišti. Atlas Copco mohu bez výčitek doporučit.
Firma velmi rychle roste a daří se jí, což znamená mnoho zaměstnanců, ve kterým může být trochu náročnější se ze začátku vyznat. Nicméně nic, co by čas nezlepšil.
Zajímavá a zodpovědná práce
Skvělý kolektiv a super HR oddělení
Dobré skloiubení pracovního a soukromého života
Zaměstnavatel vychází svým zaměstnancům vstříc a váží si jich