otevřená, přátelská atvosféra
možnost rozvoje
Mezinárodní prostředí
Práce s aktivními, zapálenými lidmi
Meaningful work
Produkty Atlas Copco se dají najít ve všech oblastech od automobilového průmyslu, přes energetický průmysl, hornictví, potravinářství, stavebnictví, vodohospodářství, vesmírný výzkum až zdravotnictví. Mám pocit , že svou prací můžu přispět tomu, aby lidé v ostatních odvětvích mohli vykonávat svou práci efektivněji, lépe a mohli se spolehnout, že naše výrobky jsou kvalitní. Jsme obklopeni věcmi , které by bez AtlasCopco produktů nevznikly nebo nefungovaly.
Opportunity to use foreign languages
Pracovním jazykem je angličtina a v kanceláři si denodenně setkávám s kolegy z nejrůznějších koutů světa.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
V Atlas Copco si nejvíce cením lidského a férového přístupu. Je to jedna z nejlepších firem, kde jsem pracovala a stará se skvěle o své zaměstnance. Pro mě je to příjemné a pohodové prostředí, kde se k sobě navzájem všichni chovají s úctou a respektem. Nabízí i spoustu benefitů, jako např. stravenky, multisportku, výuku jazyků, slevy na občerstvení, každý den čerstvé ovoce, kávu a čaje...Rozhodně Atlas jako zaměstnavatele velmi doporučuji. :)
Momentálně jsem spokojená a nemám žádná negativa. Jakýkoliv sdílený problém se u nás ve firmě ihned řeší, aby byli všichni spokojeni.
V této firmě se cítím velmi dobře. Jedná se o přátelské prostředí, kde firmě skutečně záleží na každém zaměstnanci a neustále se snaží zlepšovat. Oceňuji možnost home office a férový přístup nadřízeného. Není žádný problém zde skloubit práci a osobní život. Firma nabízí rovněž standartní benefity jako jsou stravenky, multisport kartu, jazykové kurzy a další vzdělávání, týden dovolené navíc nebo třeba občerstvení na pracovišti. Atlas Copco mohu bez výčitek doporučit.
Firma velmi rychle roste a daří se jí, což znamená mnoho zaměstnanců, ve kterým může být trochu náročnější se ze začátku vyznat. Nicméně nic, co by čas nezlepšil.
Zajímavá a zodpovědná práce
Skvělý kolektiv a super HR oddělení
Dobré skloiubení pracovního a soukromého života
Zaměstnavatel vychází svým zaměstnancům vstříc a váží si jich