Byl jsem spokojen s nadřízeným. Pracovní doba mi dávala možnost, abych se mohl realizovat nejen v práci. Líbila se mi časová flexibilnost a možnosti stravování, které jsem měl. Celkově se mi pracovalo dobře, neměl jsem problémy s tím, že bych se netěšil do práce. Dozvěděl jsem se hodně nových informací. Měl jsem možnost se naučit novým věcem, poznat zajímavé lidi a celkově mě to posunulo kupředu.
otevřená mysl nadřízených k návrhům ke zlepšení práce
kolektiv byl více méně tvořen lidmi, kteří byli silně předsudkoví, stereotypní což vedlo k nepříjemnému chování.
Na vyšší pozice se dosazovali lidé bez dostatečných zkušeností, ale byli to holt známí lidí ve vedení.
Čím dál menší platy za více práce.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?