HUMANIC CZ spol. s r.o.

Maloobchod s obuví a koženými výrobky

Společnost LEDER & SCHUH AG provozuje obchodní značky HUMANIC a SHOE4YOU. Patří mezi největší maloobchodní společnosti s obuví v Evropě. Celý koncern zaměstnává cca 2 000 zaměstnanců ve více než 200 prodejnách v 9 evropských zemích (AT, DE, CZ, SK, HU, SI, HR, RO, BG). Sídlo mateřské společnosti se nachází v rakouském Grazu. Firma klade velký důraz na budování dlouhodobých pracovních vztahů i kariéry uvnitř společnosti. Pod značkou HUMANIC provozujeme cca 140 prodejen v devíti evropských zemích.

Zajímavé benefity Možnost se vzdělávat na školeních Dělat práci co mě baví a naplňuje
Není možnost si moc plánovat osobní život nepravidelné směny.
Napsáno:únor 2025

Nic
Skoro se vším Pracovní doba nerovnoměrná Se soukromým životem nelze vůbec kombinovat
Napsáno:únor 2023

VÁŽÍM SI MÉ PRÁCE A STABILITY FIRMY. HODNĚ MĚ TO TU OBOHATILO. JE TO NA ÚROVNI A VELICE PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ. HUMANIC JE PRO MĚ ZATÍM NEJLEPŠÍ FIRMA A PRÁCE CO JSEM ZATÍM MĚLA. DĚKUJI
LEPŠÍ NÁKUP ZBOŽÍ, VÍCE NASLOUCHAT ZÁKAZNÍKŮM PO POPTÁVCE. VZHLEDEM K SITUACI BYCH UVÍTALA NAVÝŠENÍ PLATU PRO VŠECHNY.
Napsáno:říjen 2022

Velmi ocenuji sílu této společnosti, dokazala překonat těžké období a neodvratit se ke svým zaměstnancům, zachovat své prodejny na stejné urovni a ipřesto se rozvíjí aby byla tou největší špičkou pro naše zákazníky.Jsem hrdá, že zde pracuji tolik let a stala se tak druhou mojí rodinou.
Momentálně mi chybí značná část školení které považuji za velmi důležité.
Napsáno:říjen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti HUMANIC CZ spol. s r.o.?
Firma se chová slušně k zaměstnancům
Nespokojenost s vedoucí prodejny. Vedoucí se neprofesionálně chová k zaměstnancům na prodejně. Nepravdy, intriky a manipulace s personálem a nevhodné chování bylo u paní vedoucí na denním pořádku.
Napsáno:březen 2021

Stravenky slevy na vyrobky
Vzájemná důvěra a vstřícnost nebyla idealni
Napsáno:květen 2020

Plat,kolegové vycházení vstříc ohledně směny a pracovní doby
Nedůvěra a neocenění ze strany nadřízeného
Napsáno:leden 2020

Slušné chováni k zaměstnancům. Vyplácení mzdy pravidelně, bez potíží. Možnost karierního růstu. Slušné jednáni a lidský přistup (zmrzliny, peníze na vánoční večeře, boty na rozebrani apd.)
Ráda bych srozumitelnější a jednoduší pokyny, někdy je to fakt zbytečně složité a myslím si, že by se pak některé prodejny mohly vyvarovat zbytečným chybám a nedorozumění! Někdy člověk prostě neví, co tím básník chtěl říct:) Moc se mi nelìbí, že nemáme v Praze stejné platy, nehledě na to, že některé prodejny (spíše okrajové) pak strací nové uchazeče o zaměstnáni, vždy půjdou za lepším platem! A proč musí brát prodavačka stejné, (pomalu víc)peněz, než pozice na zastupce vedoucich, ta má přeci víc práce a povinností! Vím, že ty obraty mají daleko větší, ale udělejme to trochu spravedlivě:) přeci se dajì udělat zvlaštní odměny prémie atd. Na všech prodejnách je ta práce furt stejná! Stále řešit mzdy, od roku víc a víc práce. Malinko víc, si vážit a podporovat stálé a dlouholeté zaměstnance.
Napsáno:září 2019

Skvělé zázemí, jistota, příjemné prostředí
Více práce na málo zaměstnanců, malé benefity, občasné zbytečnosti, někdy nesmyslné plány
Napsáno:září 2019

Nejvíce jsem spokojená s dostatečnými informacemi pro pozici, kterou zastávám. Za benefity a hlavně za skvělý kolektiv lidí. Za školení, které nás posouvá dál v naší profesi a informace o trendech a novinkách.
Ani netuším, zrovna mě nic nenapadá....takže jsem momentálně spokojená se vším.
Napsáno:září 2019

Zaujala / nezaujala vás firma HUMANIC CZ spol. s r.o.?