V této firmě je velká možnost na kariérní růst a hlavně na osobní rozvoj a vzdělávání. Pokud je to pro někoho důležité, tak doporučuji. Benefitů je asi méně než v korporátech a velkých zahraničních firmách, ale zase je příjemnější prostředí.
Horší dostupnost bez auta, metro je daleko.
Každému nově příchozímu se věnuje velká pozornost v podobě podrobného zaučení, ať už na systémy, procesy, technické znalosti, ale i soft skills (komunikační dovednosti, asertivní jednání, koncepční myšlení atd.).
Firma nabízí jedinečnou službu a je super se naučit něco, co nikde jinde nemůžete. Také máme hezké kanceláře, pravidelné teambuildingy. Férové jednání od vedoucích i všech kolegů.
Nic mě nenapadá.
Neformální pracovní atmosféru
Firma podporuje a sdružuje kolegy skrz pravidelné akce, společné obědy. Chodíme na bowling, pub kvízy atd.
Rozmanitou práci
Možnost pracovat s různorodými klienty, v různých týmech, komunikace s auditory, právníky, mzdovými účetními.
Každý klient řeší něco jiného tudíž práce není stereotypní.
Nepřekročila jsem zkušební dobu, ale tak jak se cítím zde, jsem se zatím nikde jinde ve zkušební době necítila. Lidé jsou zde , otevření, milí, přátelští. Atmosféra na pracovišti je velice pozitivní. Firma pořádá i obsáhlá školení ze zkušeností vlastních zaměstnanců, což je dle mého názoru skvělé. Za možnost parkování jsem velice ráda. I za takto krátkou dobu jsem se naučila poměrně velké množství znalostí, které vstřebám a zužitkuji v případném kariérním růstu.
Nedokáži určit plné negativum, pozitivní hodnocení je také zkreslené krátkou dobou. Zda mě něco napadne, napíši hodnocení č. 2.
Zaujala / nezaujala vás firma LANDMARK PROFIT s.r.o.?
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?